OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΠΚΜ: Ασφαλτικές εργασίες στη 12η Επαρχιακή Οδό και συντήρησης στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Ασφαλτικές εργασίες στη 12η Επαρχιακή Οδό και συγκεκριμένα στον οικισμό της Νικόπολης θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τις εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης συνεχίζει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης των ΣΑΕΠ (Συστήματα Αναχαίτισης Ενέργειας Πρόσκρουσης) στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς δυτικά και πιο συγκεκριμένα πριν από την είσοδο της υπογειοποίησης της Μαιάνδρου στα δεξιά καθώς και πριν από την είσοδο της υπογειοποίησης της Μακρυγιάννη στο ρεύμα προς ανατολικά στα δεξιά. Οι πρόδρομες εργασίες (τοποθέτηση σκυροδέματος έδρασης των ΣΑΕΠ) θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα προς δυτικά την Τετάρτη 31 Ιουλίου και την Πέμπτη 1 Αυγούστου και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 με αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας στο ρεύμα προς ανατολικά, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Τήλου και Περιφέρεια Κρήτης, Εθνικοί Νικητές στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2024!»

otavoice

Με 13 νέες προσλήψεις ενισχύθηκε το προσωπικό του Δήμου Βριλησσίων

otavoice

Νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά Enaon EDA και ΑΒΑΞ κατέθεσε ο Δήμος Άργους Ορεστικού

otavoice

Προχωράει άμεσα το έργο ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Ηλιούπολης

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Προσοχή κίνδυνος απάτης

otavoice

ΔΕΥΑΠ: Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό στην περιοχή της Θέας

otavoice