OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμαρουσίου: Ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά στην πλατεία Ξυλούρη

Με την τοποθέτηση ενός νέου σύνθετου οργάνου «τσουλήθρα νηπίων» για την κάλυψη των αναγκών παιδιών μικρής ηλικίας, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην παιδική χαρά της πλατείας Ξυλούρη ( Μεσογείων και Αναπαύσεως) στην Κοκκινιά.

Η παιδική χαρά στην πλατεία Ξυλούρη ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων τον Αύγουστο του 2023, παρέχοντας άνετους, ασφαλείς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους ψυχαγωγίας και συνάθροισης.
Τοποθετήθηκαν όργανα για κάθε ηλικιακή ομάδα (γυμναστικής εξωτερικού χώρου άθλησης, παιχνίδια κ.α.)και καθιστικά σε καίριες θέσεις τόσο για την επίβλεψη των παιδιών, όσο και για την ανάπαυση
των επισκεπτών. Δημιουργήθηκαν επαρκείς επιφάνειες ασφαλείας και υλοποιήθηκαν άλλες μικρότερης κλίμακας παρεμβάσεις για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της παιδικής χαράς.

Στο πλαίσιο της ολικής ανακαίνισης των παιδικών χαρών που βρίσκεται σε εξέλιξη επί Δημαρχίας του κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ήδη έχουν ανακαινιστεί 29 παιδικές χαρές, ενώ προχωρά το μεγάλο έργο της ολικής ανάπλασης της παιδικής χαράς του Αμαλίειου.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα προγραμματίζεται η πλήρης ανακαίνιση των παιδικών χαρών στις πλατείες Εθνικής Αντιστάσεως (ΗΣΑΠ), Δωδεκανήσου, ΟΑΚΑ και σημειακές παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές στις πλατείες Γαρδέλη και Καρπάθικα.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Δέλτα: Αναβάθμιση Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου «Κωνσταντίνος Χ. Θεοφάνης»

otavoice

Πελετίδης: «Η Πάτρα αλλάζει θετικά κι ελπίζω να ομονοήσουμε για το καλό όλων μας»

otavoice

Χρηματοδότηση 2.359.997,76€ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Ιλίου

otavoice

Επίσκεψη Κερκυραίων της Νέας Υόρκης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

otavoice

Ένα ακόμη φορτηγό εξασφάλισε για τις Υπηρεσίες του ο Δήμος Κηφισιάς

otavoice

Συνάντηση Παπαστεργίου- Γιασημάκη: “Ανοίξαμε ένα κεφάλαιο για το Δήμο Ωρωπού”

otavoice