OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα

Με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Φασούλα, συναντήθηκε χθες Τετάρτη 31/7,  ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μωράλης, στο Δημαρχείο Πειραιά.

Στη συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, οι οποίοι είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ».

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Mώραλης, δήλωσε:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον φίλο και υποψήφιο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Φασούλα, μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ» Ιωσήφ Βουράκη (Πρόεδρο Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά) και Περικλή Δορκοφίκη (Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γλυφάδας).

Συζητήσαμε τις θέσεις και τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα ενός αθλήματος, το οποίο μας κάνει όλους υπερήφανους. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αποτέλεσε η πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα για την ανάγκη συνεργασίας της Ομοσπονδίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πως αυτή θα μπορέσει να ενισχύσει και να αναδείξει τα τοπικά σωματεία και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που επί της ουσίας πρέπει να είναι η κοιτίδα των αυριανών αθλητών!

Με δεδομένη την αγάπη αλλά και την προσφορά του Παναγιώτη Φασούλα όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ, του εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου!».

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Ήλιδας: Αυστηρή σύσταση για την αλόγιστη κατανάλωση νερού

otavoice

Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Χαλκηδόνος

otavoice

Έναρξης του Ψηφιακού Αρχείου Παραδοσιακής Μουσικής της Αμοργού

otavoice

Πρόταση του Δήμου Κηφισιάς για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου της Γεωργαντά

otavoice

Συνάντηση Δήμου Πετρούπολης – Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

otavoice

Ψηφιακή «Πλατφόρμα Συμμετοχής» για το Τοπικό Πολεοδομικό του Δήμου Τήνου

otavoice