OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

“ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024”: Έρχεται το κορυφαίο Φεστιβάλ Πολιτισμού του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος προσκαλεί τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης στο θεσμοθετημένο πλέον κορυφαίο Φεστιβάλ Πολιτισμού , τα “ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024”. Το τέλος του καλοκαιριού είναι συνυφασμένο με τις εκδηλώσεις των Φαληρικών, σημείο αναφοράς αλλά και συνάντησης, ένα άτυπο ραντεβού στο οποίο τραγουδάμε, αισθανόμαστε, αναπολούμε αλλά και δημιουργούμε νέες αναμνήσεις.

Στο μοναδικής ομορφιάς φυσικό σκηνικό της παραλίας του Μπάτη από 31 Αυγούστου και για έντεκα νύχτες οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα απολαύσουν πλάι στο κύμα εκδηλώσεις με σπουδαίους καλλιτέχνες, που συνθέτουν ένα πρόγραμμα για διαφορετικά γούστα με κοινό παρονομαστή το συγκερασμό ποιοτικών θεαμάτων και ακουσμάτων.

   Στα ανανεωμένα “ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024”, όπως κάθε χρόνο, η συνδρομή των Εθελοντών είναι σημαντική, καθώς υπεύθυνα κάθε βράδυ θα βρίσκονται  στο περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να παραλαμβάνουν τις πρoσφορές σε τρόφιμα όσων επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σε σχετική του δήλωση ανέφερε:

“Τα Φαληρικά είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης. Δεν είναι όμως απλά μια γιορτή στην οποία σμίγουν οι νότες με τους στίχους και ανταμώνουμε όλοι, προκειμένου να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να διασκεδάσουμε και να ψυχαγωγηθούμε. Στηρίζουμε ταυτόχρονα τον συνάνθρωπο, προσφέροντας όσοι μπορούμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προάγουμε τον Εθελοντισμό, αφού βασικός πυλώνας της συγκέντρωσης τροφίμων είναι οι Εθελοντές μας. Ειδικά φέτος τα Φαληρικά στοχεύουν και στη διάχυση ενός σπουδαίου κοινωνικού μηνύματος, “Υιοθετώ ένα αδεσποτάκι από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, γιατί η Φιλοζωία είναι Πολιτισμός. Στο Παλαιό Φάληρο δίνουμε έμφαση στον Πολιτισμό και ευελπιστούμε να επισκεφθούν το Φεστιβάλ μας κάτοικοι όλων των ηλικιών. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές και τις καρδιές μας σε ένα όμορφο ταξίδι.”

Την ευθύνη της διεξαγωγής του Φεστιβάλ έχει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας.

Το ταξίδι στον Πολιτισμό έχει ξεκινήσει με το Εαρινό πρόγραμμα Τέχνης και Πολιτισμού και συνεχίζεται με τα ανανεωμένα Φαληρικά 2024. Ελάτε να απολαύσουμε το ταξίδι μαζί.

 Εξασφαλίστε μια ξεχωριστή Φεστιβαλική εμπειρία με τραγούδια που ίσως γράφονται σε δύσκολες στιγμές, ονειρεύονται όμως τις πιο ευτυχισμένες.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων :

Σχετικά Άρθρα

Τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΕΔΑ στον Γενικό Γραμματέα του Δ. Αθηναίων

otavoice

«Η Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826» στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος, στον Κολωνό

otavoice

Δ. Κατερίνης – Δημοτικά πάρκινγκ: Ασφαλής & Λειτουργική στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο

otavoice

Κλειστό το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Χανίων, λόγω έκτακτων εργασιών

otavoice

Η Δυτική Αχαΐα μετατρέπεται σε Smart-City – Εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε όλο το Δήμο

otavoice