OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Π. Φαλήρου: Διαφυλάττουμε την δημόσια υγεία και αντιμετωπίζουμε την ανομία

Σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς συνεχίζουμε την προσπάθεια να καθαρίσουμε τον δημόσιο χώρο, να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία και το περιβάλλον και να αντιμετωπίσουμε την ανομία. Σε δύο επιχειρήσεις των συνεργείων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου απομακρύναμε 65 τόνους μπάζα που είχαν πετάξει διάφοροι επιτήδειοι σε ελεύθερους χώρους του παραλιακού μετώπου.

Οι καθαρισμοί σε οικόπεδα και εκτάσεις του δήμου μας, αλλά και σε σημεία όπου απαιτείται η συνεργασία με την Περιφέρεια και όμορους Δήμους είναι διαρκείς, ώστε να προστατέψουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Το έργο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα προκειμένου να καθαριστούν όλα τα σημεία όπου έχουν συγκεντρωθεί μπάζα και ογκώδη αντικείμενα προκειμένου να εκλείψουν οι εστίες μόλυνσης και να αποδώσουμε τον δημόσιο χώρο πίσω στους πολίτες.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Ελληνική Αστυνομία που σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα απομάκρυνε άτομα που επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη του δημόσιου χώρου.

Σε σύσκεψη του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, με τους επικεφαλής των αρμόδιων διευθύνσεων της Αστυνομίας συμφωνήθηκε η διαρκής παρέμβασή τους σε συντονισμό με τον Δήμο μας προκειμένου να υπάρχει διαρκής αστυνόμευση στο παραλιακό μέτωπο, ενώ από την πλευρά τους επιβεβαιώθηκε η βούληση της ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αντιμετώπιση της ανομίας και της παραβίασης του δημόσιου χώρου.

Σχετικά Άρθρα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Μοναδική τιμή και ευθύνη

otavoice

Τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΕΔΑ στον Γενικό Γραμματέα του Δ. Αθηναίων

otavoice

«Η Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826» στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος, στον Κολωνό

otavoice

Δ. Κατερίνης – Δημοτικά πάρκινγκ: Ασφαλής & Λειτουργική στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο

otavoice

Κλειστό το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Χανίων, λόγω έκτακτων εργασιών

otavoice