OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Χαλκηδόνος

Ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο, συνολικής αξίας 210.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Ειδικό πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «Φιλόδημος ΙΙ» και από Ίδιους Πόρους του Δήμου παρέλαβε ο Δήμος Χαλκηδόνος. Το νέο απορριμματοφόρο τελευταίας τεχνολογίας, θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, κυρίως της ανακύκλωσης και θα συμβάλλει καθοριστικά στο έργο καθαριότητας των οικισμών μας.

«Συνεχίζοντας συστηματικά την προσπάθειά μας για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων του Δήμου μας, προσθέτουμε ένα ακόμη σύγχρονο όχημα και μάλιστα ένα απορριμματοφόρο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα συμβάλλει καθοριστικά στο έργο της υπηρεσίας καθαριότητας και ανακύκλωσης», δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, κατά την παραλαβή του απορριμματοφόρου. «Θα επιμείνουμε και στη συνέχεια στην ανανέωση και αναβάθμιση του στόλου οχημάτων των υπηρεσιών μας, στοχεύοντας τόσο στη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού μας», συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Στην παραλαβή του οχήματος ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Μενέλαος Κορδονούρης, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Mε την προμήθεια του νέου απορριμματοφόρου, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες αποκομιδής και ιδιαίτερα του τομέα της ανακύκλωσης, όπου και θα αξιοποιηθεί το νέο όχημα. Εκσυγχρονίζουμε το στόλο μας με στόχο αποδοτικότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες καθαριότητας προς τους δημότες μας. Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένονται ακόμη τέσσερα νέα οχήματα (ημιφορτηγά), τα οποία θα ενισχύσουν επιπλέον την υπηρεσία μας». Και συμπλήρωσε: «Μαζί με τους εργαζομένους μας, κάνουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε τον Δήμο μας καθαρό και θέλουμε όλους τους συμπολίτες μας συμμάχους και συνεργάτες, καθότι η καθαριότητα και η ανακύκλωση μας αφορά όλους».

Σχετικά Άρθρα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Μοναδική τιμή και ευθύνη

otavoice

Τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΕΔΑ στον Γενικό Γραμματέα του Δ. Αθηναίων

otavoice

«Η Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826» στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος, στον Κολωνό

otavoice

Δ. Κατερίνης – Δημοτικά πάρκινγκ: Ασφαλής & Λειτουργική στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο

otavoice

Κλειστό το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Χανίων, λόγω έκτακτων εργασιών

otavoice