OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κατερίνης – Δημοτικά πάρκινγκ: Ασφαλής & Λειτουργική στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο

Ασφαλής και λειτουργική στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο από την «Α.Ε. ΠΟΛΙΣ – Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμος Κατερίνης στον εξωραϊσμό τεσσάρων χώρων υπαίθριας στάθμευσης καθώς και στη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου φυλασσόμενης στάθμευσης, με ασφαλτοστρώσεις, φωτισμούς, διαγραμμίσεις, πεζοδρομήσεις αλλά και με πληροφοριακές πινακίδες.

«Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από όλους. Βελτιώθηκαν αισθητά οι κυκλοφοριακές συνθήκες της περιοχής, ενώ δόθηκε η δυνατότητα σε ξένους και ντόπιους επισκέπτες να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε συνθήκες άνεσης και ασφάλειας» τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

«Λειτουργήσαμε έναν νέο δημοτικό χώρο υπαίθριας στάθμευσης, ικανοποιητικών τεχνικών προδιαγραφών στην Παραλία, ενώ δώσαμε λύσεις στην άναρχη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων στους παραλιακούς οικισμούς» σημειώνει ο Πρόεδρος της «Α.Ε. ΠΟΛΙΣ – Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης», Γιώργος Μπαλαούρας.

Τέλος, υλοποιήθηκαν έργα υποδομής, όπως π.χ. πεζοδρομήσεις με ψυχρούς κυβόλιθους στο οικοδομικό τετράγωνο του νέου φυλασσόμενου δημοτικού πάρκιγκ (Παραλία), καθώς και τοποθέτηση φωτιστικού εξοπλισμού, φροντίδα του πρασίνου (κλαδεύσεις, κοπή χόρτων), σε όλους τους ελεύθερους χώρους στάθμευσης.

Σχετικά Άρθρα

Απόστολος Τζιτζικώστας: Μοναδική τιμή και ευθύνη

otavoice

Τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΕΔΑ στον Γενικό Γραμματέα του Δ. Αθηναίων

otavoice

«Η Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826» στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Γυναικολογικός έλεγχος, στον Κολωνό

otavoice

Κλειστό το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Χανίων, λόγω έκτακτων εργασιών

otavoice

Η Δυτική Αχαΐα μετατρέπεται σε Smart-City – Εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε όλο το Δήμο

otavoice