OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Θ. Αμπατζόγλου: Ο εκλιπών Μ. Χρηστάκης άφησε ως Γ.Γ. στο Μαρούσι σημαντικό έργο

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για την απώλεια του Μιχάλη Χρηστάκη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Εκφράζω τη βαθιά θλίψη και συγκίνησή μου για την απώλεια του Μιχάλη Χρηστάκη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικού γραμματέα του Δήμου Ψυχικού.

Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν ο ιδρυτής και η ψυχή της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης” και απολάμβανε του σεβασμού και της αποδοχής, έχοντας καταγράψει μια πλούσια πορεία με κεντρικό πεδίο τη θέση του Γενικού Γραμματέα, αλλά και με σημαντική ακαδημαϊκή παρουσία.

Επί σειρά ετών διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Αμαρουσίου (2007-2015), αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο, με πίστη στις αρχές και στις αξίες της Δημοκρατίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τόσο τα προσωπικά,  όσο και εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση εργασίας Χαρδαλιά-Τομπούλογλου, για έργα σε Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα

otavoice

Ο Δήμος Χανίων αρωγός στο έργο του «Ορίζοντα»

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Επίδομα γέννησης 3.000 ευρώ για κάθε τρίτο παιδί

otavoice

Δημόσια διαβούλευση για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης του Κιλκίς

otavoice

Έργα σε εξέλιξη επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου σε Γάζι, Κεραμούτσι και Καβροχώρι

otavoice

Δ.Ιλίου: Άμεσης προτεραιότητας η ανάπλαση του ρέματος Εσχατιάς

otavoice