OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Διπλός θρίαμβος!!! Ασταμάτητοι οι Έλληνες κωπηλάτες στο Παρίσι

Διπλός θρίαμβος για την ελληνική κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Λίγα μόλις λεπτά μετά το χάλκινο του Γκαϊδατζή και του Παπακωνσταντίνου, η Μιλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου τερμάτισαν τρίτες στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Οι Ελληνίδες κωπηλάτριες χάρισαν στην Ελλάδα το 4ο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το 6o Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία.

«Χάλκινες» Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία

Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έκαναν ένα μυθικό ντεμαράζ στο φινάλε του τελικού του σκιφ ελαφρών βαρών και έφεραν το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένες. Όταν τερματίσαμε, απλά γύρισα πίσω, την κοίταξα και απόρησα. Ρωτούσα “τι κάναμε;», είπε η Ζωή Φίτσιου.

Η Μιλένα Κιντού είπε ότι ξέρει ότι πήρε την τρίτη θέση «αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι αυτή τρίτη θέση. Θέλω χρόνο να το συνειδητοποίησω».

«Χάλκινοι» οι σπουδαίοι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής

Οι δύο Έλληνες κωπηλάτεςΑντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής, πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ανέβηκαν στο βάθρο του αγωνίσματός τους, τερματίζοντας τρίτοι.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω αν περιμένατε να είμαστε εδώ και να δίνουμε συνέντευξη. Το πιστεύαμε, το καταφέραμε» είπε φανερά συγκινημένος ο Πέτρος Γκαϊδατζής.

«Τώρα που το ζούμς είναι πολύ διαφορετικό» είπε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι είναι «χάλκινοι« στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Τώρα που κάθομαι, σκέφτομαι τους δικούς μου και τι έχουμε περάσει εμείς οι δύο για να φτάσουμε εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Εκλογές στη Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν νικητή τον Εντ. Γκονζάλες

otavoice

Παρίσι: Νίκησε η Εθνική Ελλάδας, την Αυστραλία – Πώς προκρίνεται στους «8»

otavoice

Κηδεία Χανίγια στο Κατάρ: Θρήνος και οργή από τα πλήθη στη Ντόχα

otavoice

Υποκλοπές: Απορρίφθηκε το αίτημα να κληθούν οι εισαγγελικοί λειτουργοί για το πόρισμα του Αρείου Πάγου

otavoice

Παρίσι 2024: “Χάλκινες” Ζωή Φίτσιου – Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία

otavoice

Χάλκινοι Ολυμπιονίκες οι Παπακωνσταντίνου-Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ

otavoice