OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση εργασίας Χαρδαλιά-Τομπούλογλου, για έργα σε Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Τομπούλογλου, τον οποίο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρης Αντωνόπουλος και η Αντιδήμαρχος Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης, Φιλοζωίας και Αυτοτελούς γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, Ευτυχία Παπαλουκά.

Αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 1η Αυγούστου 2024, αποτέλεσε η προτεραιοποίηση έργων και παρεμβάσεων εντός των ορίων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της πόλης μας και των κατοίκων της.

Είχε προηγηθεί πρόσφατη επίσκεψη (10/07/24) του Περιφερειάρχη στο δήμο, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις εργασίες για την ενίσχυση του Συλλεκτήρα Σ7, για το μεγάλο Αντιπλημμυρικό που ξεκίνησε μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τόσο του Νίκου Χαρδαλιά όσο και του Γιάννη Τομπούλογλου, στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αντίστοιχα. Το Αντιπλημμυρικό της Σκρα προχωρά με ταχείς ρυθμούς προς την ολοκλήρωσή του, για να λύσει το σοβαρό πρόβλημα με τις πλημμύρες στη βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από δεκαετίες.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, έμπειρος Αυτοδιοικητικός, και κατά κοινή ομολογία επιτυχημένος σε κάθε θέση ευθύνης από όπου υπηρέτησε τους πολίτες, εξέτασε επισταμένα τις προτάσεις του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου και της Δημοτικής Αρχής της «Συμπαράταξης». Τον θεωρούμε σπουδαίο σύμμαχο στην προσπάθεια για την ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφεια;-Νέας Χαλκηδόνας.

Σχετικά Άρθρα

Λάζαρος Κυρίζογλου: Συγχαίρουμε θερμά τον Απ. Τζιτζικώστα

otavoice

Γ. Μυλωνάκης: Φτωχότερη η Αυτοδιοίκηση από την απώλεια του Μιχάλη Χρηστάκη

otavoice

Τελετή παραλαβής των νέων πυροσβεστικών οχημάτων του Σ.Π.Α.Π.

otavoice

Ο Δήμος Χανίων αρωγός στο έργο του «Ορίζοντα»

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Επίδομα γέννησης 3.000 ευρώ για κάθε τρίτο παιδί

otavoice

Δημόσια διαβούλευση για την επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης του Κιλκίς

otavoice