OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ: Μήνυμα για τον θάνατο του Προέδρου, Μιχάλη Χρηστάκη

ΜΗΝΥΜΑ για τον θάνατο του ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, με βαθύ πόνο ανακοινώνει την απώλεια, μετά την άνιση ολιγόμηνη μάχη που έδωσε, του Προέδρου μας Μιχάλη Χρηστάκη.

Ο Μιχάλης Χρηστάκης ήταν Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Kent at Canterbury (Ηνωμένο Βασίλειο), με Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές (Πανεπιστήμιο Reading, Ηνωμένο Βασίλειο) και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Από το 2001, Ειδικός επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ως Υπεύθυνος Σπουδών και Έρευνας για τα ευρωπαϊκά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.
Από το 2007 έως σήμερα, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στους Δήμους Αμαρουσίου, Διονύσου, Νέας Σμύρνης και Φιλοθέης – Ψυχικού.
Από το 2011 υπήρξε ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ».
Το 2013 – 2014 διετέλεσε Πρόεδρος της Ομάδας Αυτεπιστασίας για τον Τομέα Αλιείας του ΟΟΣΑ.

Με πλούσιο εκπαιδευτικό – συγγραφικό έργο και αρθρογραφία σε θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Χρηματοδοτήσεων και Δημοσίου Μάνατζμεντ.

Ως ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», εργάστηκε για την θεσμική αναβάθμιση του ρόλου του Γενικού Γραμματέα των Δήμων, ενώ ταυτόχρονα ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» όλα αυτά τα χρόνια, πρωταγωνίστησε στην συμβουλευτική υποστήριξη των Δημοτικών Αρχών και στην διοργάνωση δεκάδων επιστημονικών συνεδρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών Προγραμμάτων, για αιρετούς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε όλη τη χώρα, καθώς πίστευε:

“…στη διαρκή στήριξη και ενίσχυση του έργου των Δήμαρχων για αποδοτική, αποτελεσματική, οικονομική και σίγουρα ποιοτική διοίκηση για τους Δήμους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση…”

Εκφράζουμε ολόψυχα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Στη σύζυγό του Αγγελική και στις κόρες τους Μαρίνα και Ευγενία να τον θυμούνται για την καλοσύνη του, την ανιδιοτέλειά του, την εργατικότητα και την διαρκή διάθεση για προσωπική και υπηρεσιακή βοήθειας σε όλους.

Η πολυετής προσφορά του και η υπεραξία των δράσεων του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ», στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα μείνει παρακαταθήκη για όλους εμάς.

Αγαπημένε μας Πρόεδρε, φίλε, συνοδοιπόρε και μέντορά μας, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα και θα ακολουθήσει ταφή στο νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό, από τις 10:00.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνει κατάθεση χρημάτων υπέρ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ, https://ellok.org, Σόλωνος 94, Αθήνα, email: info@ellok.org, τηλ.: 2107710335).

Σχετικά Άρθρα

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, για την απώλεια του δρ. Μιχάλη Χρηστάκη

otavoice

Δ. Χαλανδρίου: Άνοιξε ο δρόμος για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου στο Πάτημα

otavoice

Δ. Σικυωνίων: Οργή και αγανάκτηση στο Μούλκι για την έλλειψη αστυνόμευσης

otavoice

Γ. Αμανατίδης: Υπερήφανοι για το χάλκινο μετάλλιο, της καστοριανής Ζωής Φίτσιου

otavoice

Σε χώρο που παραχώρησε η Περιφέρεια το εκτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου

otavoice

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου: «Μηλένα ευχαριστούμε…»

otavoice