OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Ήλιδας: Μάγεψε τους θεατές το τουρνουά μπάσκετ 3on3, στην παραλία της Κουρούτας

Σε ένα μαγευτικό τοπίο, στην πανέμορφη παραλία της Κουρούτας, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, περισσότεροι από 300 αθλητές και χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού, έζησαν για ένα διήμερο από κοντά τον παλμό του 3on3.

Ο Δήμος Ήλιδας ολοκλήρωσε με το μεγάλο τουρνουά μπάσκετ, μία πανδαισία αθλητικών γεγονότων που ξεκίνησαν με τη διοργάνωση του Beach Volley, συνεχίστηκαν τους αγώνες Beach Soccer και κορυφώθηκαν στα γήπεδα 3on3, τα οποία στήθηκαν για 48 ώρες στην κεντρική πλατεία Κουρούτας.

Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος, να γεμίσουν το χώρο και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες των ομάδων, περνώντας δύο ξεχωριστές ημέρες γεμάτες μπάσκετ, στο μεγάλο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού.

Οι αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στους αγώνες άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων, διεκδικώντας τους τίτλους στις 5 ξεχωριστές κατηγορίες, με τις μάχες κάτω από το στεφάνι να θυμίζουν μάχες επαγγελματιών.

Με το μεγάλο τουρνουά ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των διοργανώσεων αθλητικών γεγονότων στην Κουρούτα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες και οι θεατές έδωσαν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2025.

Σχετικά Άρθρα

Αθλητισμός και πολιτισμός «ένωσαν» νέες και νέους από τα Τρίκαλα και το Αμπεργκ

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Συνάντηση Αλ. Αθανασίου με τον Χρ.Σταϊκούρα

otavoice

Χ. Χριστοδουλόπουλος: Συγχαίρω από καρδιάς τον συντοπίτη μας Εμμ. Καραλή για την τεράστια επιτυχία του

otavoice

Δ.Πατρέων: Περίπατος και επίσκεψη στο Δημαρχείο, για τα παιδιά των κατασκηνώσεων

otavoice

Δ.Πύργου: Βράβευση μαθητών για διεθνείς διακρίσεις σε Μαθηματικά και Φυσική

otavoice

Π.Ηπείρου: Αποφάσεις Περιφερειακής Επιτροπής

otavoice