OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: Σε χρόνο – ρεκόρ πιστοποιήθηκαν και οι 36 παιδικές χαρές

Σε χρόνο – ρεκόρ, σε διάστημα μικρότερο των τεσσάρων μηνών από τη στιγμή που συγκροτήθηκε η αρμόδια επιτροπή, πιστοποιήθηκαν με ειδικό σήμα ασφάλειας και καταλληλότητας από το Υπουργείο Εσωτερικών και οι 36 παιδικές χαρές που βρίσκονται εντός των ορίων ευθύνης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Έτσι, αντιμετωπίστηκε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που αφορά θέματα ασφάλειας πολιτών και ιδίως μικρών παιδιών και εκκρεμούσε για πολλά χρόνια.

Πλέον, οι γονείς θα μπορούν αμέριμνοι να αφήνουν τα παιδιά τους να απολαμβάνουν με απόλυτη ασφάλεια το παιχνίδι τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Ειδικότερα, από τις 12 Απριλίου που συγκροτήθηκε η ειδική επιτροπή για τον έλεγχο των παιδικών χαρών, οι υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ξεκίνησαν έναν «αγώνα δρόμου», προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και οι παιδικές χαρές να λάβουν το ειδικό σήμα το γρηγορότερο δυνατόν. Ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και η πιστοποίηση επετεύχθη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι μία έννοια αδιαπραγμάτευτη. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητα τα θέματα ασφάλειας των συνδημοτών μας, ιδίως αυτά που σχετίζονται με τα παιδιά μας.

Η διαδικασία πιστοποίησης και παραλαβής των ειδικών σημάτων καταλληλότητας από το Υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσα φυσικά πρόσωπα και σε όσες υπηρεσίες μας ενεπλάκησαν σε αυτήν», αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Σχετικά Άρθρα

5η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου

otavoice

Δ.Ξάνθης: Ξεκινά το Πρόγραμμα Συντήρησης Παιδικών Χαρών

otavoice

Νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας, ο Ιωάννης Βέργος

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο

otavoice

Π. Μανούρης: Δεν είμαστε υπάλληλοι του κεντρικού κράτους

otavoice

Δ.Γορτυνίας: Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Σύρνα- Βιδώνι

otavoice