OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΓΓΠΠ: Όλοι σε ετοιμότητα, όλοι σε εγρήγορση…στη μάχη απέναντι στα καιρικά φαινόμενα και για την προστασία των πολιτών.

Σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση ο κρατικός μηχανισμός για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργούν τις τελευταίες ώρε ςτα έντονα καιρικά φαινόμενα , δηλώνει ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Από το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώνει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς κεντρικό κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκονται επί ποδός και δίνουν την δική τους μάχη.

“Μετά την Κεντρική Μακεδονία και την Χαλκιδική, σήμερα δοκιμάστηκε η Δυτική Ελλάδα και η Αιτωλοκαρνανία με την Αχαία! Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΛΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τα συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλαδας, σε Δρέπανο, Μακήνεια, Πλατανίτη, όλο το βράδυ, έδωσαν και δίνουν μέχρι τώρα την δική τους μάχη απέναντι στα καιρικά φαινόμενα και για την προστασία των πολιτών. Όλοι σε ετοιμότητα, όλοι σε εγρήγορση…”

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς κλείνει το τρίτο εικοσιτετράωρο στην θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιικής Προστασίας και έχει μπει στα βαθιά. Για την ώρα να ανταποκρίνεται πλήρως στα δύσκολα καθήκοντα του και δείχνει να έχει εγκληματιστεί άμεσα με το περιβάλλον. Η διαχείρηση στη Χαλκιδική έδειξε ότι υπήρξε άμεση παρέμβαση ,συντονισμός και αποκατάσταση των ζημιών σε βασικές δομές.

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice