OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επίσκεψη Προέδρου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στον Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες στο γραφείο του την επίσκεψη του νέου Προέδρου και οικονομικού διαχειριστή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς Αστέριου Τάτση και σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία και τις προοπτικές του Κέντρου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, αφού συνεχάρη και διά ζώσης τον κ. Τάτση για την ανάληψη της Προεδρίας του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, του ευχήθηκε καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων που έχει βάλει στον πολύ σημαντικό τομέα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με αναπηρία και της πρόσβασής τους χωρίς αποκλεισμούς στα δημόσια αγαθά, θέτοντας ως εχέγγυο επιτυχίας του νέου Προέδρου, τη θετική συνεισφορά του στην αυτοδιοικητική και πολιτιστική ζωή του τόπου.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης τόνισε ότι προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζοντας το ενεργό ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίησή της για τα άτομα με αναπηρία, με τελευταία θετική ενέργεια την συμμετοχή μελών του Κέντρου σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς στο Ορφάνι Καβάλας με δωρεάν κάλυψη όλων των εξόδων.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν, επίσης, απόψεις για κοινές συνέργειες με δράσεις που θα δυναμώσουν την κοινωνικοποίηση των ΑμεΑ και θα συμβάλλουν περαιτέρω στην ψυχαγωγία τους.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η διοικητική Διευθύντρια του Κέντρου Γεωργία Κυρλαγκίτση.

Σχετικά Άρθρα

«Σπίτι Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών» – Στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός

otavoice

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2024 στον Δήμο Πλατανιά

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Έναρξη λειτουργίας για το πρώτο Σπιτάκι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

otavoice

Δ.Π.Φαλήρου: Πρόσκληση απόκτησης ιδιότητας Εθελοντή Πυροσβέστη

otavoice

Ισ. Μάδης: Η σωστή διαχείριση του νερού είναι ζωτικής σημασίας και επιτακτική ανάγκη

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Άρδευση 2020-2024

otavoice