OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κω: Πρόσληψη 75 ατόμων για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα

Εβδομήντα πέντε (75) εργαζόμενους, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, οκτάμηνης διάρκειας, θα προσλάβει ο Δήμος Κω, στις παρακάτω ειδικότητες:

  • 45 άτομα Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ),
  • 18 άτομα ειδικότητας Οδηγού, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ),
  • 10 άτομα ειδικότητας Συνοδών Απορριμματοφόρων, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ),
  • 02 άτομα, ειδικότητας Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ),

Έγκυρες είναι οι αιτήσεις που θα κατατεθούν από σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 έως και την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024.

Η ανακοίνωση, υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 6/2024, για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω, http://kos.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (hr@kos.gr ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, Κως Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κου Ντακούμη Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 2242360481), ή κας Πάνου Δήμητρας (τηλ. επικοινωνίας: 2242360450), ή κου Αλαβάνου Εμμανουήλ (τηλ. επικοινωνίας: 2242360489).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.
Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση και στο δικτυακό της τόπο (www.kos.gov.gr ), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Ενημερωτική Πύλη → Πολίτες → Έντυπα –Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων – Ορ. Χρόνου ΣΟΧ → Έντυπα, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Σχετικά Άρθρα

«Σπίτι Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών» – Στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός

otavoice

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2024 στον Δήμο Πλατανιά

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Έναρξη λειτουργίας για το πρώτο Σπιτάκι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

otavoice

Δ.Π.Φαλήρου: Πρόσκληση απόκτησης ιδιότητας Εθελοντή Πυροσβέστη

otavoice

Ισ. Μάδης: Η σωστή διαχείριση του νερού είναι ζωτικής σημασίας και επιτακτική ανάγκη

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Άρδευση 2020-2024

otavoice