OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στον Δήμο Χαλκηδόνος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης

Τον Δήμο Χαλκηδόνος επισκέφθηκε χθές το πρωί ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος προκειμένου να συζητήσει με τον Δήμαρχο, Σταύρο Αναγνωστόπουλο θέματα που άπτονται της ασφάλειας των δημοτών της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Διαμαντής Διαμαντής και Γιώργος Παπαχρηστούδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Αλμπάνης, ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε από τον κ. Αναγνωστόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Χαλκηδόνος σε θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης αλλά και για τις ιδιαιτερότητες κάποιων περιοχών του Δήμου, στις οποίες, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο η Αστυνομία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον οικισμό της Χαλκηδόνας, όπου παρατηρούνται πολλές και διαφορετικές μορφές παραβατικότητας και ζητήθηκε η ενίσχυση της αστυνόμευσης σε όλα τα επίπεδα, είτε σε θέματα ασφάλειας, είτε σε θέματα τροχονομικών ελέγχων.

Στα κύρια αιτήματα του Δημάρχου Χαλκηδόνος είναι η ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων που υπάρχουν στον Δήμο με προσωπικό και με οχήματα καθώς και η ενίσχυση της παρουσίας ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας με αύξηση των περιπολιών στο σύνολο του Δήμου.

«Η συνεργασία μεταξύ του Δημοτικής Αρχής Χαλκηδόνος και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης είναι άριστη και συνεχής, με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση στον τόπο μας προς όφελος των συνδημοτών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην επιτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Σχετικά Άρθρα

«Σπίτι Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών» – Στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός

otavoice

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2024 στον Δήμο Πλατανιά

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Έναρξη λειτουργίας για το πρώτο Σπιτάκι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

otavoice

Δ.Π.Φαλήρου: Πρόσκληση απόκτησης ιδιότητας Εθελοντή Πυροσβέστη

otavoice

Ισ. Μάδης: Η σωστή διαχείριση του νερού είναι ζωτικής σημασίας και επιτακτική ανάγκη

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Άρδευση 2020-2024

otavoice