OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάδοχοι έργων σε Πρέβεζα, Άρτα, Θεσπρωτία

Τους αναδόχους έργων στις Περιφερειακές Ενότητες Πρέβεζας, Θεσπρωτίας ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Συγκεκριμένα:

Κατακύρωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών:

-«Ασφαλτικές εργασίες στην Ε.Ο. Γέφυρα Καλογήρου – Πρέβεζας» προϋπολογισμού 150.000 €. Ανάδοχος: ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ
-«Βελτίωση με την κατασκευή ασφαλτοταπήτων στην Ε.Ο από διακλάδωση προς Άγιο Σπυρίδωνα – όρια νομού Άρτας (Γέφυρα Άννινου)» προϋπολογισμού 150.000 €. Ανάδοχος: Δημήτριος Φούκας.

Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο ( ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ) για το έργο, «Αντιπλημμυρικά έργα στη θέση “Γκουμάτσια” Νέα Σελεύκειας Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 340.000 €.

Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τη μελέτη οριοθέτησης του Αώου στην Κόνιτσα

Από την Π.Ε. εγκρίθηκε το 1 ο πρακτικό (η διαδικασία συνεχίζεται στο επόμενο στάδιο) για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη οριοθέτησης ποταμού Αώου και αρχιτεκτονική ανάπλαση παρόχθιας περιοχής Κοινότητας Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 1.338.627,75.

Προγραμματική Περιφέρειας – ΠΕΑΚΙ για το κλειστό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων

Η Περιφέρεια Ηπείρου αναλαμβάνει τις εργασίες για την επισκευή και συντήρηση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ιωαννίνων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 150.000 ευρώ και η χρηματοδότηση γίνεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Για την υλοποίησή του, στη σημερινή της συνεδρίαση η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Ηπείρου με το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ).

Απορρίφθηκε το αίτημα καταβολής πριμ στην ανάδοχο εταιρεία του έργου της Αρχαίας Νικόπολης

Η Περιφερειακή Επιτροπή απέρριψε στη σημερινή της συνεδρίαση το αίτημα καταβολής πριμ έγκαιρης παράδοσης του έργου «Εργασίες έργου Παράκαμψης Νικόπολης- Συγκοινωνιακά έργα ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου Νικόπολης» που έχει υποβάλλει η ανάδοχος εταιρεία: «Αφοί Παπαϊωάννου ΑΤΕΒΕ ΙΝΤΕΡΚΑΤ».
«Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν έδωσε σε κανέναν πριμ έγκαιρης παράδοσης, Είναι όμως υποχρεωμένη να το πράξει, όταν έρχεται απόφαση από το Υπουργείο. Όπως έγινε και στην περίπτωση της οδού Νιάρχου,. Σε διαφορετική περίπτωση εάν οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη και δικαιωθεί ο αιτών ανάδοχος- πράγμα πολύ πιθανό όταν έχει θετική απόφαση του Υπουργείου- τότε τα χρήματα θα πρέπει να καταβληθούν από τους πόρους της Περιφέρειας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Σχετικά Άρθρα

Μουσική πανδαισία με το «5ο Opera Gala Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

otavoice

Δ. Ήλιδας: Παρέμβαση στον ΕΛΓΑ για τα σοβαρά προβλήματα στην αγροτική παραγωγή λόγω καύσωνα

otavoice

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

otavoice

Πανώλη αιγοπροβάτων: Στο Νότιο Αιγαίο επιτρέπονται οι μετακινήσεις ζώων μόνο για άμεση σφαγή

otavoice

Δ. Πλατανιά: Αποκαλυπτήρια του νέου Μνημείου Εκτελεσθέντων, στο Μαρτυρικό Κακόπετρο

otavoice

Δημοτική Αρχή Πετρούπολης: Όχι στις συγχωνεύσεις, καμιά μετακίνηση μαθητή

otavoice