OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Κατερίνης: Η καθημερινότητα του πολίτη προτεραιότητα για την τεχνική υπηρεσία

Διαγραμμίσεις διαβάσεων, καθαρισμός αγωγών ομβρίων & ικανοποίηση δεκάδων αιτημάτων πολιτών τον Αύγουστο

Δεκάδες αιτήματα πολιτών που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα Novoville – κατά την περίοδο του Αυγούστου – ικανοποιήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις μικρής κυρίως κλίμακας αλλά ουσιαστικές για την εύρυθμη λειτουργία στο δημόσιο χώρο, έγιναν σε πλατείες, δρόμους, πάρκα, παιδικές χαρές κ.ά.

Παράλληλα στις αρχές Αυγούστου, με στόχο την έγκαιρη πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης υλοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού αγωγών ομβρίων υδάτων.

Επιπλέον, στην ασφάλεια των πεζών, με την σωστή καθοδήγηση των οδηγών μέσα από τη διευθέτηση της κυκλοφορίας συμβάλλουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις των διαβάσεων, οι οποίες εκτελούνται από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών σε κεντρικούς και δευτερεύοντες οδικούς άξονες.

Έμφαση εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς δίνεται και στις διαγραμμίσεις διαβάσεων στις εισόδους των σχολικών συγκροτημάτων, καθώς και στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια.

«Εργαζόμαστε συστηματικά για την πόλη και τα χωριά μας δίνοντας έμφαση σε ζητήματα καθημερινότητας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

Τις εργασίες συντονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπος Οφίδης, ο οποίος όπως αναφέρει «εργαζόμαστε για μια καλύτερη καθημερινότητα».

Σχετικά Άρθρα

Κ. Τζιούμης: «Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Τρίπολη, να κάνετε τις αγορές σας και να διασκεδάσετε»!

otavoice

Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αυτοματοποιημένο σύστημα φίλτρανσης νερού στη Μυρσίνη

otavoice

ΠΙΝ: Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη του Συλλόγου Πολυτέκνων Κέρκυρας

otavoice

Με φορείς, πλήθος κόσμου και σημαντικά συμπεράσματα η συζήτηση για το Μαίναλο

otavoice

Δ. Άργους Ορεστικού: Ολοκληρώθηκαν τα έργα αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Αμμουδάρας

otavoice

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την καλύτερη λειτουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

otavoice