OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Άργους Ορεστικού: Ολοκληρώθηκαν τα έργα αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Αμμουδάρας

Με στρατηγική στόχευση την ανάπτυξη και τη στήριξη του αγροτικού τομέα, ο Δήμος Άργους Ορεστικού έχει εξασφαλίσει συνολικά έργα αγροτικής οδοποιίας ύψους 10,3 εκατομμυρίων ευρώ. Μια σημαντική επένδυση η οποία έρχεται ως αποτέλεσμα της σταθερής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης των αγροτών και των κτηνοτρόφων στις καλλιέργειες και τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην Κοινότητα Αμμουδάρας, με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Πάνο Κεπαπτσόγλου να τονίζει ότι «η ολοκλήρωση των έργων αυτών αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίξει έμπρακτα τους αγροκτηνοτρόφους του. Οι αναβαθμισμένες οδικές υποδομές βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και παράλληλα ενισχύουν την τοπική οικονομία, καθιστώντας την περιοχή μας πιο ελκυστική για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα».

Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν τη διάνοιξη, την ασφαλτόστρωση και τη συντήρηση των αγροτικών δρόμων, πετυχαίνοντας την ασφαλή και απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων και των μηχανημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να παραμένει προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών της, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου

Σχετικά Άρθρα

Κ. Τζιούμης: «Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Τρίπολη, να κάνετε τις αγορές σας και να διασκεδάσετε»!

otavoice

Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αυτοματοποιημένο σύστημα φίλτρανσης νερού στη Μυρσίνη

otavoice

ΠΙΝ: Θερμές ευχαριστίες για τη στήριξη του Συλλόγου Πολυτέκνων Κέρκυρας

otavoice

Με φορείς, πλήθος κόσμου και σημαντικά συμπεράσματα η συζήτηση για το Μαίναλο

otavoice

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την καλύτερη λειτουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου

otavoice

ΔΡΑΣΗ Βριλησσίων: Πρωθυπουργική παράσταση αλλά θα είναι εκεί και οι πληγέντες!

otavoice