OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αποκάλυψη: Το μοιραίο λούνα παρκ είχε αποκλειστεί από πανηγύρι στον δήμο Κοζάνης γιατί δεν είχε πιστοποίηση

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του μοιραίου λούνα παρκ είχε αποκλειστεί από πλειοδοσία δημοτικού πανηγυριού στην Κοζάνη, όπως δήλωσε στο ΕΡΤNews στην εκπομπή “Συνδέσεις” o Κωνσταντίνος  Κούρος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δήμου της Κοζάνης.

«Όσον αφορά τη Δευτέρα (18/8), υπήρξε μια δημοπρασία επαναληπτική γιατί την προηγούμενη την είχαμε ακυρώσει, επειδή οι ενδιαφερόμενοι δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα χαρτιά. Στο κομμάτι αυτό προσήλθαν πάλι οι ενδιαφερόμενοι για το λούνα παρκ που θα γίνει σε μια εκδήλωση που θα γίνει λίγο έξω από την Κοζάνη, ο “Νιάμερος” το πανηγύρι. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα, όμως στη διάρκεια του ελέγχου παρατηρήσαμε ότι τα πιστοποιητικά καταλληλότητας  για κάποια παιχνίδια δεν υπήρχαν ή για κάποια είχαν λήξει», σημείωσε.

«Επίσης να σας πω ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά, την πρώτη φορά κηρύξαμε άκυρη τη δημοπρασία. Πριν από είκοσι μέρες περίπου, διαπιστώσαμε ότι και οι δύο ενδιαφερόμενοι δεν είχαν όλοι τα απαραίτητα χαρτιά», τόνισε ο ίδιος σημειώνοντας πως συμμετείχαν και άλλα μέλη στη συγκεκριμένη επιτροπή. Ο κ. Κούρος δεν έκρυψε την έκπληξη του όταν πληροφορήθηκε σήμερα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης του μοιραίου λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Μετά τις δραματικές εξελίξεις, ο δήμος Κασσάνδρας σφράγισε το λούνα παρκ. Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη, ενώ παραδόθηκε στις Αρχές και ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, που είχε εξαφανιστεί τη στιγμή της πτώσης που οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο του 19χρονου.

Σχετικά Άρθρα

O Τ. Τσιαπλές για τα σοβαρά προβλήματα του ΕΑΚ Λάρισας στο Αλκαζάρ και στη Νεάπολη

otavoice

Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος: Η αλήθεια για την διαρροή στο διυλιστήριο Ερυμάνθου

otavoice

Δ. Ωρωπού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

otavoice

Αυτοψία στον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο, από τον δήμαρχο Ρόδου

otavoice

Επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης σκηνών από τον Λόφο Φιλοπάππου

otavoice

ΠΣτΕ: 2ο Φεστιβάλ Αστροφυσικής και Παρατήρησης(STELLAR NIGHTS) στην Αλίαρτο

otavoice