OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δήμος Τήλου ανακήρυξε επίτιμο δημότη τον Ι. Παπαδομαρκάκη, για την πολύτιμη προσφορά του

Με μεγάλη επιτυχία και έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Αυγούστου, στο Δημαρχείο Τήλου, η τελετή ανακήρυξης του Προϊσταμένου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, ως Επίτιμου Δημότη Τήλου. Η εκδήλωση, η οποία τίμησε την πολύτιμη προσφορά του κ. Παπαδομαρκάκη στην εκπαιδευτική κοινότητα και την ανάπτυξη της ακριτικής μας περιοχής, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου.

Ο κ. Παπαδομαρκάκης, εμφανώς συγκινημένος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την τεράστια τιμή που του έγινε, σημειώνοντας πως κάθε δάκρυ του είναι κι ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους. Απευθυνόμενος στους μαθητές που παραβρέθηκαν, δήλωσε πως, κοιτώντας τους στα μάτια, είναι σαν να βλέπει το δικό του παιδί και τους υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους ως το τέλος.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδομαρκάκης ανακοίνωσε με χαρά την έγκριση προγράμματος Erasmus, που θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές της Τήλου να ταξιδέψουν στην Ιταλία, προσφέροντάς τους πολύτιμες εμπειρίες και ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Η Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά , καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Αλεξάνδρα Κούτρα, ο Διευθυντής του Εσπερινού Σχολείου, Ιωάννης Παύλου, και η εκπρόσωπος των διδασκόντων, Σοφία Καμμά, μίλησαν για τη σημαντική βοήθεια και συμβολή του κ. Παπαδομαρκάκη στην προώθηση της εκπαίδευσης και της τοπικής ανάπτυξης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης δόθηκε και το δώρο του δικτύου ΔΑΦΝΗ στην μαθήτρια Αγγελική Χριστοφίδη η οποία είχε την καλύτερη επίδοση σε εκπαιδευτικό διαγωνισμό στα πλαίσια του έργου “Citizens Acting on Mitigation Pathways through Active Implementation of a Goal-setting Network – CAMPAIGNers” με στόχο την προώθηση κλιματικά υπεύθυνης συμπεριφοράς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση και θερμά χειροκροτήματα από όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους έναν άνθρωπο που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εκπαιδευτική πρόοδο της Τήλου.

Σχετικά Άρθρα

Αύριο, κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών

otavoice

O Τ. Τσιαπλές για τα σοβαρά προβλήματα του ΕΑΚ Λάρισας στο Αλκαζάρ και στη Νεάπολη

otavoice

Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος: Η αλήθεια για την διαρροή στο διυλιστήριο Ερυμάνθου

otavoice

Δ. Ωρωπού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

otavoice

Αυτοψία στον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο, από τον δήμαρχο Ρόδου

otavoice

Επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης σκηνών από τον Λόφο Φιλοπάππου

otavoice