OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στο θεατρικό εργαστήρι απευθύνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Μια «ζεστή» θεατρική ομάδα δημιουργείται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σε μια προσπάθεια προσφοράς νέων καλλιτεχνικών εμπειριών. Προ ημερών, συναντήθηκαν οι πρώτοι «μαθητές» της ομάδας, αντάλλαξαν ιδέες, έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική και συζήτησαν με τον έμπειρο σκηνοθέτη Πάνο Αναστασόπουλο σχετικά με το θέατρο, τη μορφωτική του αξία αλλά και την πληθώρα συναισθημάτων που προκαλεί στο κάθε άτομο ξεχωριστά.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που θέλουν, είτε να συμμετάσχουν στην παραγωγή υποκριτικά, είτε να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την υλοποίηση της παράστασης. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν άτομα από την πρώτη γυμνασίου και πάνω, χωρίς όριο ηλικίας και χωρίς τη δέσμευση ότι οπωσδήποτε θα πρέπει να πάρουν μέρος στις παραστάσεις του θεατρικού εργαστηρίου. Το σκεπτικό, με βάση το οποίο δομείται το θεατρικό εργαστήρι, είναι να δοθεί η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να προσεγγίσουν τη συνθετότερη Καλή Τέχνη που συνδυάζει τη ψυχαγωγία με τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και τη συνεργασία, με την ενεργοποίηση της λογικής και του συναισθήματος.

Τα μαθήματα, τέλος, γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 20:30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στην Κάτω Αχαΐα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού στο τηλ.: 2693025000.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Ξεκινάει ο θεσμός του αντιδημάρχου υπηρεσίας – Προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών

otavoice

Δήμαρχος Θήρας: Μέχρι να υπάρξει αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο δεν θα γίνονται πτήσεις ελικοπτέρων

otavoice

Ο Δήμος Πεντέλης για την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό

otavoice

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι προ-φεστιβαλικές για την Ποντιακή Διάλεκτο στην Πτολεμαΐδα

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργαζόμενη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της, μέσα σε απορριμματοφόρο

otavoice