OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Πειραιά: Εργαζόμενη κατήγγειλε βιασμό από συνάδελφό της, μέσα σε απορριμματοφόρο

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε μία 44χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε πως την βίασε ένας 48χρονος συνάδελφός της, μέσα σε απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά, στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις 20 Αυγούστου και οι φρικιαστικές στιγμές διήρκησαν περίπου 15 λεπτά. Ο 48χρονος βρισκόταν με την καταγγέλλουσα στο απορριμματοφόρο επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή Σκαραμαγκά. Τότε, φέρεται να την έγδυσε, και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά τον χρόνο που εργάζονταν μαζί.

Περίπου στις 04:24, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινιών, ύστερα από εντολή του Κ.Α.Δ., μετέβηκαν επί της οδού Ρετσίνας 45 στον Πειραιά, όπου ανέμενε η παθούσα για να καταγγείλει το ανωτέρω αδίκημα και να υποδείξει τον 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη περίπου στις 05:45.

Ο 48χρονος, απολογούμενος στο Τ.Α. Περάματος, αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την παθούσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία.

Παράλληλα, για την 44χρονη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς επίσης και εξερεύνηση της καμπίνας του οχήματος (απορριμματοφόρου) από αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Ε..

Ο 48χρονος με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (20/08) ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγή του την Πέμπτη (22/08) στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Τ. Θεοδωρικάκος: Οι Δήμοι είναι οι μόνοι αρμόδιοι να δίνουν άδειες σε λούνα παρκ και να κάνουν ελέγχους

otavoice

Ασυνείδητοι έχουν μετατρέψει σε χωματερή από μπάζα δημοτικό οικόπεδο στο Ωραιόκαστρο

otavoice

Αυτοψία κλιμακίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις χαλαζόπληκτες περιοχές

otavoice

Δ. Ήλιδας: 300.000 ευρώ για τις ζημιές από τις πυρκαγιές του Ιουνίου στην Πηνεία

otavoice

Δήμος Ελασσόνας: «Κατάλληλο, μετά από ελέγχους, το νερό στο Δομένικο»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου – Συμβούλιο Νέων: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την Αττική

otavoice