OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Νότιο Πήλιο: Αυτοψία του δήμου σε πληγείσες από χαλαζόπτωση περιοχές

Αυτοψία στις πληγείσες από την προχθεσινή έντονη χαλαζόπτωση περιοχές της Δ.Ε. Μηλέων (Οικισμοί: Μηλιές, Κορώπη, Σταυροδρόμι) και Δ.Ε. Αφετών (Οικισμοί: Άφησσος, Αφέτες, Ζερβόχια) πραγματοποίησε κλιμάκιο του Δήμου Νοτίου Πηλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό και αποτελούμενο από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Μηλεών και αρμόδιο Αγροτικών θεμάτων Απ. Διανέλλο, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μηλεών: Παπαδημητρίου Δημ., Νεοχωρίου: Κουνατίδη Απ., Αφετών: Ιωάννου Κων. και Υπηρεσιακούς παραγόντες.

Άμεσα ο Δήμος Νοτίου Πηλίου προχώρησε στην αναγγελία ζημιάς στο Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Λάρισας και αναμένεται κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. για την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές. Όσοι παραγωγοί υπέστησαν ζημιά στις καλλιέργειές τους, καλούνται να υποβάλουν δήλωση ζημιάς στους Ανταποκριτές ΕΛ.Γ.Α.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου βρίσκεται πάντοτε δίπλα στο πλευρό των πληγέντων παραγωγών, ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζει μία σειρά από σημαντικά προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αντιπεριφερειάρχης Σερρών σε Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου: “Την αγωνία σας για τα αντιπλημμυρικά εκφράστε την στην κυβέρνηση”

otavoice

ΠΚΜ: Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής σχετικά με την ευλογιά προβάτων

otavoice

Δήμαρχος Γορτυνίας: “Πάρη, έφυγες νωρίς αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαγρού: Έργα οδικής ασφάλειας – Ολοκληρώθηκε νέος κόμβος

otavoice

Εγκαίνια της Έκθεσης “Panis Angelicus” της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου – Τήνου στην Ξινάρα

otavoice

Δ. Παγγαίου: Σύσκεψη για τις συνέπειες της ανομβρίας στα Τενάγη Φιλίππων

otavoice