OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Το Αθλητικό Πάρκο Περάματος παίρνει το όνομα του Στέφανου Ντούσκου

Το όνομα του γιαννιώτη χρυσού Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία Στέφανου Ντούσκου θα φέρει σύντομα το Αθλητικό Κέντρο Περάματος. Αυτό ανακοίνωσε στον ίδιο τον αθλητή ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μετά τη συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο σήμερα το πρωί.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί αμέσως μετά την επιστροφή του Στέφανου από το Παρίσι όπου αναδείχτηκε 6ος Ολυμπιονίκης συμμετέχοντας στον τελικό του αγωνίσματός του, σημειώνοντας μια ακόμα επιτυχία.

«Στην αρχαία Ελλάδα οι πόλεις γκρέμιζαν τα τείχη τους για να υποδεχτούν τους ολυμπιονίκες τους. Σήμερα ο δήμος Ιωαννιτών ανοίγει διάπλατα τις πύλες του για να υποδεχτεί τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο. Ένα δικό του παιδί που τιμά και δοξάζει τα Γιάννενα. Τον ευχαριστώ για την προσφορά του στον τόπο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να είναι ένας πρέσβης των Ιωαννίνων, με το ήθος που τον διακρίνει και τις σπουδαίες αθλητικές του επιδόσεις. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στα όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ο Στέφανος, ως δημοτική αρχή πήραμε την απόφαση το Αθλητικό Κέντρο Περάματος να ονομαστεί Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου. Του εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους του με κορυφαίο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028», τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας.

Από την μεριά του ο Στ. Ντούσκος σημείωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. Μπέγκα και τους συνεργάτες για την απόφαση να λάβει το Αθλητικό Κέντρο Περάματος το όνομά μου. Με συγκινεί η χειρονομία και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτή την αναγνώριση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κάθε φορά που έρχομαι στα Γιάννενα γιατί με υποδέχονται όλοι με θέρμη και ευελπιστώ την επόμενη τετραετία να κάνω ακόμα πιο υπερήφανους τους γιαννιώτες και να μπορέσω να κατακτήσω το δεύτερο μου Ολυμπιακό μετάλλιο».

Σχετικά Άρθρα

Στην Σκιάθο με την δημοτική αρχή ο ΓΓ Μ. Γραφάκος για θέματα διαχείρισης αστικών λυμάτων

otavoice

«Θαλασσινές Ημέρες»: Η Κόρινθος στρέφει ξανά το πρόσωπο στη θάλασσα

otavoice

Έρχεται ρύθμιση έως 60 δόσεις σε ευάλωτους για χρέη στους δήμους

otavoice

Εθιμοτυπική επίσκεψη Διοικητή 601 Α.Τ. Π. στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ. Αιγιαλείας: Φεστιβάλ «Οινοξένεια 2024: Αμπελώνες Γέφυρες»- Με τέχνη και εκλεκτό κρασί

otavoice

Συνεδριάζει στις 27/8 η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων – Τα θέματα

otavoice