OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Έσπασε το «φράγμα» των 6 μέτρων ο Καραλής

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, ήταν καταπληκτικός στο Diamond League της Σιλεσίας, καθώς κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ, στο άλμα επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κυνηγούσε χρόνια, το να πηδήξει 6 μέτρα και τελικά το κατάφερε στον σημερινό αγώνα, αποδεικνύοντας πως δεν έχει ταβάνι.

Ο Καραλής είχε έναν εκπληκτικό αγώνα, καθώς πέρασε με την πρώτη τα 5μ.62, τα 5μ.72, τα 5μ.82, με τη δεύτερη τα 5μ.92 και με την τρίτη προσπάθεια τα έξι μέτρα. Φυσικά τη σπουδαία επίδοσή του την πανηγύρισε με όλη του την καρδιά, ενώ αποσύρθηκε από τη συνέχεια του αγώνα.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, βελτίωσε κατά επτά εκατοστά την καλύτερη επίδοσή του και απέδειξε γιατί είναι από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Το απόγευμα που ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του τα έξι μέτρα και βελτίωσε κατά επτά εκατοστά το πανελλήνιο ρεκόρ, ο Μόντο Ντουπλάντις ακολούθησε για ακόμα μία φορά τον δικό του μοναχικό δρόμο και βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ κατά ένα εκατοστό.

Ο Σουηδός υπεραθλητής του επί κοντώ πέρασε με την πρώτη τα 5μ.62, τα 5μ.92 και τα έξι μέτρα και ζήτησε να ανέβει ο πήχης στα 6μ.26. Απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια, πέτυχε στη δεύτερη και τρεις εβδομάδες μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους πέρασε τα 6μ.25, χάρισε άλλο ένα εκπληκτικό show στο Χορζόφ της Πολωνίας, στο Diamond League της Σιλεσίας.

Πηγή: erasports.gr

Σχετικά Άρθρα

Παρίσι: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Ορλί λόγω «απειλής για βόμβα»

otavoice

Έρχονται αλλαγές στο επίδομα ανεργίας

otavoice

Η British Airways αναστέλλει τις πτήσεις της μεταξύ Λονδίνου και Τελ Αβίβ

otavoice

Νασράλα: Η Χεζμπολάχ στόχευσε μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις κοντά στο Τελ Αβίβ

otavoice

Μαίνεται για τέταρτη ημέρα η πυρκαγιά στο Παγγαίο Όρος

otavoice

Η Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 540 εκατ. δολάρια από δωρεές μόλις σε ένα μήνα

otavoice