OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι της 19ης Αυγούστου 2024 περιοχές (Δημοτικές Ενότητες Αφετών, Μηλεών και Νεοχωρίου) πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ,.

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς στις ελιές και στα πυρηνόκαρπα και όσοι Παραγωγοί υπέστησαν ζημιά στις καλλιέργειες τους καλούνται να υποβάλλουν δήλωση ζημιάς στους Ανταποκριτές ΕΛ.Γ.Α.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου άμεσα είχε προχωρήσει στην αναγγελία ζημιάς στο Υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α. Λάρισας και το κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. αφήχθη χθές στις πληγείσες περιοχές για την σχετική αυτοψία .
Το Κλιμάκιο αποτελούσαν οι κ.κ. Κων. Καραμπάτσας (Τμηματάρχης ΕΛ.Γ.Α. – Υποκαταστήματος Λάρισας), Χριστίνα Τσιλούλη (Επόπτρια ΕΛ.Γ.Α. Ν. Μαγνησίας) και Μάρ. Περιβολιώτη (Εκτιμητής ΕΛ.Γ.Α.), παρουσία του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού, του Αντιδημάρχου – αρμόδιου για τα αγροτικά ζητήματα Απ. Διανέλλου και Υπηρεσιακών Παραγόντων του Δήμου

Σημειώνεται πως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου βρίσκεται πάντοτε δίπλα στο πλευρό των πληγέντων παραγωγών, ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζει μία σειρά από σημαντικά προβλήματα

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, με το νέο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

otavoice