OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πρεμιέρα σήμερα στα “ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2024”: Οι δύο πρώτες εκδηλώσεις

Πρεμιέρα το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 20:30 για το κορυφαίο Φεστιβάλ Πολιτισμού “Φαληρικά 2024” που πραγματοποιείται από το 2015 σε ένα από τα πλέον γνωστά τοπόσημα της πόλης του Παλαιού Φαλήρου, την παραλία του Μπάτη. Το Σάββατο το Σμήνος της Πολεμικής Αεροπορίας με  ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο αλλά και μεγάλες επιτυχίες της ξένης μουσικής, θα χαρίσει μια υπέροχη εμπειρία σε όσους παρευρεθούν. Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο γνωστός Φαληριώτης δημοσιογράφος, Σωτήρης Ξενάκης, με τριανταπέντε χρόνια σπουδαίας παρουσίας στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Aποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Δήμου μας για φιλική συμμετοχή και είναι βέβαιο ότι η παρουσία του θα δώσει μία ξεχωριστή νότα στην πρεμιέρα.

            Την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου ο Ελληνοκύπριος πολυβραβευμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο Μπάτη με τους τραγουδιστές  Όλγα ΒενετσιάνουΆρη ΚαμπανόΝίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά, που θα ερμηνεύσουν “Πολλά Τραγούδια Ακόμα“. Μεγάλες επιτυχίες του πασίγνωστου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, που τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου, θα προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά σε όλους τους θεατές.

Σπουδαία στιγμή για την πόλη μας θα αποτελέσει η συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας “Νηρηίδες” του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Διδασκαλία και Διεύθυνση:  Κατερίνα Βασιλικού.

            Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Παρά θιν’ αλός σας περιμένουμε Σάββατο και Κυριακή σε δύο τόσο διαφορετικές αλλά σίγουρα εκπληκτικές συναυλίες. Τιμή μας η διάθεση του Σμήνους της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Ιδιαίτερη χαρά για όλους μας η συμμετοχή των “Νηρηίδων” στη συναυλία του εμπνευσμένου δημιουργού Γιώργου Θεοφάνους”.

Την ευθύνη της διεξαγωγής του Φεστιβάλ έχει ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας.

Στο Παλαιό Φάληρο το ταξίδι στον Πολιτισμό ξεκίνησε… Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί!

Το περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα βρίσκεται στο χώρο των εκδηλώσεων σε όλη τη διάρκεια των Φαληρικών. Οι Εθελοντές θα παραλαμβάνουν τις προσφορές σε τρόφιμα.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 20:30

Σχετικά Άρθρα

«Youth Festival»: Γιορτή νεολαίας 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Δήμος Αίγινας: Πρόγραμμα 15ου Aegina Fistiki Fest

otavoice

Σημαντικές παρεμβάσεις από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» στο Δημοτικό Συμβούλιο

otavoice

Δήμαρχος Πλατανιά: Διεκδίκηση απόδοσης ποσοστού από το Τέλος Ανθεκτικότητας, στους ΟΤΑ

otavoice

30 νέοι μωβ κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Ανερχόμενη τουριστική δύναμη η Κίνα – Aδελφοποίηση με την Επαρχία Σαντόγκ»

otavoice