OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο Χάρης Δούκας στον Βόλο: Πρωθυπουργός της χώρας ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Την πεποίθηση ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, όποτε γίνουν εκλογές, εξέφρασε σήμερα από τον Βόλο ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσει την πρότασή του για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, όπου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς και τον περίμεναν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, μεταξύ των οποίων ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αναστασίου, η υποψήφια βουλευτής Άσπα Γοσποδίνη, οι πρώην δήμαρχοι Βόλου Δ. Πιτσιώρης και Αλ. Βούλγαρης, ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού Β. Χατζηκυριάκος, ο Γ. Σακκόπουλος, ο Χ. Τσαμπάζης, ο Ν. Χαυτούρας, ο Τ. Πλαστάρας, ο Δ. Κουτσούκος, μέλη της Νομαρχιακής κ.α.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δούκας αναφέρθηκε καταρχάς στο θέμα με τα νεκρά ψάρια στον Βόλο, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη οικολογική καταστροφή με τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο – οικονομικό και κοινωνικό.
Όπως είπε, πρέπει άμεσα η Πολιτεία να αποζημιώσει τους πολίτες και τους επαγγελματίες που βρίσκονται για άλλη μια φορά σε πολύ δύσκολη θέση, και η δικαιοσύνη να αποφανθεί γρήγορα για το ποιος φταίει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τα δισεκατομμύρια που έρχονται από την Ευρώπη, αλλά και εθνικούς πόρους για να προχωρήσει στην αποκατάσταση της περιοχής.

Αναφερόμενος στο γενικότερο κλίμα, ο κ. Δούκας τόνισε ότι οι πολίτες αισθάνονται μια θηλιά στον λαιμό εξαιτίας των οξυμένων οικονομικών, οικολογικών, κοινωνικών θεμάτων, και ψάχνει μια διέξοδο για να πιαστεί. «Αυτή η κοινωνική αντιπολίτευση μπορεί να εκφραστεί αν δούμε τα πράγματα καθαρά, αν μιλήσουμε στην ψυχή των πολιτών», είπε και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης της εκλογικής διαδικασίας στις 6 Οκτωβρίου, προκειμένου να δοθεί ένα πρώτο μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής, έτσι ώστε ο επόμενος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ να είναι και ο πρωθυπουργός, όποτε γίνουν εκλογές, που θα αλλάξει την πορεία της χώρας.

Πηγή gegonta.news.gr

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της πολιομυελίτιδας στη Λωρίδα της Γάζας

otavoice

Βούτσιτς: Η Σερβία δεν προβλέπεται να ενταχθεί στην ΕΕ το 2028

otavoice

Πόρισμα για μοιραίο λούνα παρκ: Ιδιοκατασκευή από συρραφή εξαρτημάτων, χωρίς πιστοποίηση

otavoice

Π. Βαρελίδης για νεκρά ψάρια: Το θέμα οδεύει προς επίλυση, πώς ξεκίνησε το πρόβλημα

otavoice

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

otavoice

Ερντογάν: Αδαής όποιος προσπαθεί να περιορίσει τον ορίζοντα της Τουρκίας

otavoice