OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας στην νεροποντή

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου και της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσε η νεροποντή στην πόλη

Η πολύ μεγάλης έντασης βροχόπτωση προκάλεσε στην πόλη μας λιγότερα προβλήματα, σε σχέση με γειτονικούς δήμους. Παρόλα αυτά υπήρξε η ανάγκη άμεσης επέμβασης των υπηρεσιών του Δήμου:

Στην οδό Εφέσου, στο ύψος που βρίσκεται το κεντρικό σχολικό συγκρότημα του 2ου Δημοτικού, 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, και στα προαύλια των σχολείων, υπήρξε προσωρινή συσσώρευση μεγάλου όγκου νερού. Τα φρεάτια περιμετρικά του σχολείου είχαν πολύ πρόσφατα καθαριστεί και το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω του μεγάλου όγκου νερού που έπεσε μέσα σε ελάχιστη ώρα, παρασέρνοντας πούσια, φύλλα και άλλα φέρτα υλικά στις σχάρες των φρεατίων.

Στο σημείο βρέθηκαν μέσα σε ελάχιστη ώρα ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αλέκος Γούλας, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Λουκιδέλης. Επιστρατεύτηκαν τάχιστα τρεις σκούπες, μια υδροφόρα και ένα φορτηγό, καθώς και 10 εργαζόμενοι του Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι οποίοι απομάκρυναν τα φέρτα υλικά και πολύ σύντομα τα νερά αποτραβήχτηκαν.

 Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το νερό να μην μπει καν στο ισόγειο του σχολείου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν κατά την επιχείρηση!

Την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής εξήρε και ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας κ. Μανώλης Δεσποτίδης, σε δηλώσεις του για τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ, που έκανε σχετικό ρεπορτάζ.

Συσσώρευση υδάτων στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος» αντιμετωπίστηκε, επίσης, άμεσα. Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Γούλας και ο Γιώργος Κοτταράς.

Τέλος, έχει υπάρξει καθίζηση σε φρεάτιο της οδού Λυκούργου, στο ύψος της Μπριτάνια. Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά, με τη βοήθεια του Γιάννη Καραμίχου και της Μαρλέν Σβέρκου τοποθέτησαν σήμανση, ώστε να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα και ειδοποιήθηκε η ΕΥΔΑΠ προκειμένου να αποκατασταθεί το οδόστρωμα. Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση από το σημείο αυτό μέχρι να επισκευαστεί το φρεάτιο.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Πρεμιέρα με μια «Όμορφη Πόλη Μαγική» για τα Μενάνδρεια 2024”

otavoice

Δ. Πατρέων: Με γιορτή έληξε η θερινή δράση των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice