OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κατερίνης: «Αυλαία» για την ανανεωμένη 38η Εμποροπανήγυρη

Με εντυπωσιακή πληρότητα και θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές, με αισθητή βελτίωση της εικόνας και της λειτουργίας της σε όλους τους τομείς και διατηρώντας στοιχεία του λαϊκού, αυθεντικού προφίλ του Θεσμού, έκλεισε της πύλες της, (χθες) Κυριακή 02/09, η αυλαία της ανανεωμένης 38ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.

«Η αναβαθμισμένη φέτος Εμποροπανήγυρη εξελίχθηκε σε μία γιορτή για την πόλη της Κατερίνης. Με πληρότητα 100% στα περίπτερα των εκθετών, με μεγάλη προσέλευση σε όλη τη διάρκειά της αποδείχτηκε αντάξια της πολύχρονης διαδρομής της, προσφέροντας μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες της.

Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους επισκέπτες, τους εκθέτες, προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Θωμά Αναστασιάδη και προς όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και αντιδημαρχίες του Δήμου μας. Επίσης, προς το σύνολο των συντελεστών, των εθελοντών, των συνεργατών, όλων όσοι έδωσαν ζωή στο πετυχημένο εγχείρημα αναβάθμισης της Εμποροπανήγυρης και έδωσαν πνοή στη φετινή διοργάνωση» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

«Η ιστορία θα γράψει ότι επί Δημαρχίας Γιάννη Ντούμου έγινε μια μεγάλη και πετυχημένη προσπάθεια να αναβαθμιστεί ο θεσμός, στον οποίο συμμετείχαν κατά πλειοψηφία, νέα παιδιά, δημιουργώντας τους επισκέπτες του μέλλοντος» τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Θωμάς Αναστασιάδης, ο οποίος επισημαίνει ότι: «Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περισσότεροι από 40.000 συμπολίτες επισκέφθηκαν την φετινή Εμποροπανήγυρη που φιλοδοξούμε να μετασχηματίσουμε σε ένα πολυθεματικό φεστιβάλ. Συνομίλησα σχεδόν με όλους τους εκθέτες και μου μετέφεραν την ικανοποίησή τους. Οι άνθρωποι της εστίασης που ήταν και πέρυσι, μου μίλησαν όλοι για πενταπλασιασμό στους τζίρους τους».

Ευχαριστήρια δήλωση για την 38η Εμποροπανήγυρη

Εκφράζουμε και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μας, για την καθοριστική συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή της 38ης Εμποροπανήγυρης προς:

– Τους 120 εκθέτες για την εμπιστοσύνη και την συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και προς τον Σεβασμιωτάτο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο.

– Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας/Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης

– Την Πυροσβεστική Υπηρεσία

– Τους συνεργάτες, όλες τις εμπλεκόμενες αντιδημαρχίες, υπηρεσίες και στελέχη του Δήμου μας (Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επικοινωνίας (Τύπου), Κοινωνικής Προστασίας, Πράσινο, Καθαριότητα, Δημοτική Αστυνομία, Τεχνικές Υπηρεσίες, Διοικητικές/Οικονομικές Υπηρεσίες)

– Τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που ήταν παρόντες καθημερινά, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη διοργάνωση

– Τα περιφερειακά, τοπικά κ.ά. ΜΜΕ, τις δεκάδες ιστοσελίδες που φιλοξένησαν εκτενείς σχετικές αναρτήσεις για τη μεγάλη γιορτή

– Τους εθελοντές μας για την πολύτιμη προσφορά και υπευθυνότητά τους και ιδιαίτερα τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης) και της Διασωστικής Ομάδας, για την καθοριστική συνδρομή τους.

– Τα μουσικά σχήματα, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις θεατρικές ομάδες, τις σχολές χορού, τα αθλητικά σωματεία και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Χανίων: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Π.Κ.Μ: Κλιμάκιο υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γιουτίκα στις μυδοκαλλιέργειες

otavoice

Δ. Κουρέτας: Τελείωσε το μάζεμα των ψαριών – Οι δείκτες στα νερά επανέρχονται στα φυσιολογικά

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Εκπαιδευτικό Σχολείο-Ερευνητικό Συνέδριο νέων τεχνολογιών επικοινωνίας

otavoice

Συνεργεία της ΔΕΥΑ Πύργου έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό των φρεατίων

otavoice

Με τιμή και επισημότητα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη

otavoice