OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: Επιτυχία σημείωσε το 6ο Τουρνουά Beach Volley

Μία τριήμερη πανδαισία σφριγηλότητας και ζωτικότητας, με τους αθλητές να στέλνουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένας μεγάλος αριθμός θεατών στο πλαίσιο του 6ου Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley Mixed 2×2 «Παύλος Τσουρέκας», το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δια της αντιδημαρχίας Αθλητισμού, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου – Κορδελιού και η Ακαδημία Βόλεϊ Κορδελιού – Ευόσμου «Όλυμπος».

Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη εκδήλωση beach volley που διοργανώθηκε ποτέ από δήμο και από τοπική κοινωνία στη χώρα μας, χωρίς να έχει μεσολαβήσει η ομοσπονδία του αθλήματος.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, το θεατράκι στον πεζόδρομο του Ελευθερίου – Κορδελιού, το οποίο μετατράπηκε σε γήπεδο beach volley, γέμισε από σερβίς, υποδοχές, καρφιά και από αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, βουτώντας με αυταπάρνηση στην άμμο ή δίνοντας μάχες μπροστά στο φιλέ.

Συνολικά πήραν μέρος στο τουρνουά 16 μεικτές (άντρας και γυναίκα) ομάδες ερασιτεχνών αθλητών και έγιναν δύο αγώνες επίδειξης, με τη συμμετοχή στον έναν και της πρωταθλήτριας ομάδας στην Ελλάδα στο beach volley γυναικών, την οποία αποτελούν οι Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδου.

Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα που αποτελούνταν από την Κωνσταντίνα Γερμάνου και τον Αλέξανδρο Κουρτίδη.

Επίσης, στο πλαίσιο του τουρνουά πραγματοποιήθηκε και camp για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, όπου είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος.

Για πρώτη φορά η συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση εντάχθηκε στο #BEACTIVEHELLAS και τελούσε υπό την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Το 6ο Τουρνουά Αναψυχής Beach Volley του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Παύλου Τσουρέκα, αθλητή της Ακαδημίας Βόλεϊ «Όλυμπος». Στα μέλη της οικογένειάς του δόθηκε αναμνηστική πλακέτα.

Μετά τη λήξη της τριήμερης εκδήλωσης μοιράστηκαν μπάλες βόλεϊ σε παιδιά και ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι πάνω στην άμμο.

«Ένας δήμος με 18.500 μαθητές, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς στη χώρα, έχει υποχρέωση να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις και να στηρίζει εν γένει τον αθλητισμό.

Στο δήμο μας διοργανώνουμε πάρα πολλές αθλητικές δραστηριότητες και βελτιώνουμε συνεχώς τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, κορωνίδα των οποίων θα είναι το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν του περιφερειακού, όταν αυτά ετοιμαστούν.

Είμαστε και θα είμαστε πάντοτε δίπλα στους συλλόγους, που δίνουν αγώνα για να προωθήσουν το αθλητικό ιδεώδες», ανέφερε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Σχετικά Άρθρα

37οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων στο Δήμο Ζωγράφου

otavoice

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Paolo Bettini στη Δυτική Αχαΐα

otavoice

Δ. Χανίων: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Π.Κ.Μ: Κλιμάκιο υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Γιουτίκα στις μυδοκαλλιέργειες

otavoice

Δ. Κουρέτας: Τελείωσε το μάζεμα των ψαριών – Οι δείκτες στα νερά επανέρχονται στα φυσιολογικά

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Εκπαιδευτικό Σχολείο-Ερευνητικό Συνέδριο νέων τεχνολογιών επικοινωνίας

otavoice