OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΚΕΔΕ: Ημερίδα για την «Βιωσιμότητα χώρων αστικού πρασίνου στην Ελλάδα»

Ημερίδα με θέμα «Βιωσιμότητα χώρων αστικού πρασίνου στην Ελλάδα» θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Σε ενημέρωσή της προς τους αντιδημάρχους Περιβάλλοντος, τους οποίους και καλεί να πάρουν μέρος, αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας διοργανώνει Συνέδριο που εστιάζει στην Βιωσιμότητα των Χώρων Αστικού Πρασίνου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, στην Αθήνα (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ). Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επιτυχημένου έργου LIFE Green Infrastructure (LIFE GrIn) στο οποίο η ΚΕΔΕ είναι βασικός εταίρος.

Μαζί με το ΥΠ.ΕΝ που επεξεργάζεται και θα παρουσιάσει το νέο νομικό πλαίσιο οι Ερευνητές που έχουν εργαστεί για το έργο θα παρουσιάσουν τις επιστημονικά πλήρεις μεθόδους αποδοτικότερης διαμόρφωσης και συντήρησης χώρων πρασίνου, όπως αυτές αναδείχθηκαν από τις πιλοτικές εφαρμογές του έργου σε δύο ελληνικούς Δήμους (Ηράκλειο Κρήτης και Μαρούσι).

Στο πλαίσιο του έργου συλλέγονται καλές πρακτικές των Δήμων ανά την Ελλάδα, στον τομέα διαχείρισης πρασίνου, τις οποίες σας καλούμε να παρουσιάσετε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου».

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη των εκδηλώσεων για τη “Ναυτική Εβδομάδα 2024” στην Καλαμάτα

otavoice

Μήνυση Κουρέτα σε Μπέο για απειλή, δυσφήμιση και εξύβριση

otavoice

Αρχίζουν οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας στο λιμάνι του Ναυπλίου

otavoice

Υπεγράφη η σύμβαση με τον Ιατρό Εργασίας στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

otavoice

Π.Ι.Ν: Ανάθεση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του υδρογραφικού δικτύου της Π.Ε. Ζακύνθου

otavoice

Ελεύθερη πρόσβαση στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Βριλησσίων

otavoice