OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ηράκλεια 2024: Το φετινό πολιτιστικό φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις

Τα Ηράκλεια, το κεντρικό πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, έρχεται και φέτος για να προσφέρει βραδιές πολιτισμού και διασκέδασης στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου στο Κτήμα Φιξ και το Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου έχει ετοιμάσει κάτι για όλους: μουσική, χορός, θέατρο, βιβλίο, παράδοση αλλά και νεανική διάθεση σε ένα γεμάτο μήνα από εκδηλώσεις, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο για όλους και όλες.

Η φετινή διοργάνωση έχει άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων. Σε μια Ολυμπιακή χρονιά, 20 χρόνια δε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, στα Ηράκλεια θα φιλοξενηθούν αθλητές και παράγοντες που έχουν δοξάσει την χώρα μας και έχουν υπηρετήσει την Ολυμπιακή ιδέα διαχρονικά, σε ανάλογα, βέβαια, events.
Ενεργή συμμετοχή στα Ηράκλεια θα έχουν, όπως σε κάθε φεστιβάλ, οι σύλλογοι και τα σχολεία του Ηρακλείου έχοντας ετοιμάσει προσεγμένες και ποιοτικές παραγωγές.

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει πρόγραμμα για τα παιδιά, με παιδικό θέατρο και παιχνίδια.

Τα Ηράκλεια θα κλείσουν με το 3ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο θα φέρει ξανά στην σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» θεατρικές ομάδες από δήμους της Αττικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φετινών Ηρακλείων στην ιστοσελίδα του Δήμου .

«Το Τµήµα Πολιτισµού σε συνεργασία µε όλες τις δηµοτικές υπηρεσίες έχουν ετοιµάσει µια σειρά από ποιοτικές εκδηλώσεις για µικρούς και µεγάλους, όπως πάντα µε ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Ελάτε λοιπόν στην παρέα µας να διασκεδάσουµε, να τραγουδήσουµε και να χορέψουµε, να παίξουµε αλλά και να τιµήσουµε εκείνες και εκείνους που µας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά Άρθρα

Σχολικό bazaar από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Μ. Δαβίου

otavoice

Φ. Σπανός: «Αφήστε τα παιδιά μας έξω από εσωκομματικές μικροστοχεύσεις»

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Δημιουργείται Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Σύμβαση για αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης της Δαμάστας

otavoice

Η Αμφικτυονία “Επειών Γη” στο Βατικανό

otavoice