OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Π.Κ.Μ: Στο εργοτάξιο Τεχνικών Έργων της ΜΕΘ ο Κώστας Γιουτίκας

Το εργοτάξιο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΜΕΘ, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, με αφορμή την ενίσχυση τις προηγούμενες μέρες του μηχανοκίνητου στόλου του με νέα οχήματα.

Ο κ. Γιουτίκας ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του εργοταξίου, για τις πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρουν, το νέο φορτηγό μεταφοράς βαρέως τύπου μηχανημάτων (τράκτορας) και τα δύο νέα αυτοκίνητα μεταφοράς υλικών και προσωπικού. Όπως του επισήμαναν, με τα νέα οχήματα στη διάθεσή τους, θα διευκολυνθεί σημαντικά η εργασία τους, κατά την κατασκευή έργων στους 14 Δήμους της Θεσσαλονίκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε από την πλευρά του, ότι η αναδιάρθρωση και αναβάθμιση του εργοταξίου αποτελεί σταθερή του προτεραιότητα, καθώς η ετοιμότητα του εργοταξίου της Αντιπεριφέρειας να επεμβαίνει άμεσα, υλοποιώντας μια σειρά έργων σε όλο το εύρος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία τους, καθώς και για την φιλότιμη και εντατική τους προσπάθεια, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που επέτρεψε την ολοκλήρωση και παράδοση στην κυκλοφορία σημαντικών οδικών έργων.

«Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο βαθμός αποτελεσματικότητας στην υλοποίηση μικρών και μεγαλύτερων έργων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Δικό μου μέλημα είναι ο συνεχιζόμενος εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του εργοταξίου της Αντιπεριφέρειας, ώστε να μπορούμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα το επόμενο διάστημα, να δίνουμε αξιόπιστες λύσεις σε ό, τι αφορά στις υποδομές που έχει ανάγκη κάθε τοπική κοινωνία στα όρια της ΜΕΘ», υπογράμμισε ο κ. Γιουτίκας.

Σχετικά Άρθρα

ΠΚΜ: Συνεχίζεται δυναμικά ο Διαγωνισμός Ανοιχτής Καινοτομίας

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση της Ά. Μαστοράκου με τον νέο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

otavoice

Δ. Ρόδου: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Πιλοτική εφαρμογή πρωτοποριακής μεθόδου καταπολέμησης της Κάμπιας των Πεύκων

otavoice

Δ.Κορινθίων: Κάθε μέρα μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις παντού

otavoice

Σχολικό bazaar από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

otavoice