OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου Μ. Δαβίου

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου Παναγιώτης Κροντηρά με την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου με καταγωγή από την Τήνο, Μαρουλιώ Δαβίου

Με τον Δήμαρχο Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά  συναντήθηκε σήμερα η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Μαρουλιώ Δαβίου, με την ευκαιρία της πρώτης επίσκεψής της στην γενέτειρά της Τήνο, μετά την προαγωγή της στην υψηλόβαθμη αυτή θέση.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη δια ζώσης την Αντιπρόεδρο του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της Χώρας και της ευχήθηκε να οικοδομήσει μια γόνιμη και παραγωγική θητεία, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και την προαγωγή του κράτους δικαίου.
Κατόπιν ακολούθησε εποικοδομητική ενημερωτική συζήτηση στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν τόσο θέματα που άπτονται της απονομής της δικαιοσύνης, όσο και θέματα που απασχολούν το νησί, για τα οποία η Αντιπρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ήταν μια διαλογική και παραγωγική συζήτηση, η οποία πιστεύω πως θα συνεχιστεί, δήλωσε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς.

Σχετικά Άρθρα

Τέλος τα νεκρά ψάρια από τον Παγασητικό – Βίντεο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

ΠΝΑ: Το κορυφαίο συνέδριο στον κόσμο προηγμένης τεχνολογίας στην Κω

otavoice

Αύριο, Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Αττικής, στην Παλαιά Βουλή

otavoice

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Γιορτή Μούστου για δεύτερη χρονιά στις 6 Σεπτεμβρίου

otavoice

Δ. Καισαριανής: Με επιτυχία διεξήχθει η διημερίδα «Προσφυγικοί οικισμοί»

otavoice

2η διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Κιλελέρ

otavoice