OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Αμαρουσίου: Προχωρά η «Ολοκληρωμένη ανάπλαση της Κυπρίων Αγωνιστών»

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά το μεγάλο έργο «Ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών» στην περιοχή Νέο Μαρούσι.

Η περιοχή καθημερινά αλλάζει όψη και παράλληλα δημιουργείται μία ασπίδα αντιπλημμυρικής προστασίας, ιδιαίτερα απέναντι σε οξεία καιρικά φαινόμενα, επισημαίνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε ασφαλτοστρωθεί και αποκατασταθεί η οδός Μεσογείων, στο πλαίσιο του ιδίου έργου και μετά από σημαντικές αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε κομβικούς αγωγούς.

Το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 14 – ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ». είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΥΠΕΝ) μέσω του προγράμματος «Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του δημόσιου χώρου»- πυλώνας 1 της Πράσινης Μετάβασης στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και από ιδίους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου.

Περιλαμβάνει την καθολική ανάπλαση της οδού Κυπρίων Αγωνιστών, με αποκατάσταση τόσο των πεζοδρομίων όσο και του οδοστρώματος, σε συνδυασμό με ένα σύστημα ορθολογικής διαχείρισης ομβρίων υδάτων, το οποίο περιλαμβάνει έργα αποστράγγισης και μεταφοράς ομβρίων.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Πύργου στη 88 η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

otavoice

Δ.Αγ.Βαρβάρας: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που δεν μπορούν να έχουν

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: «Η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί… στην Κέρκυρα έχουμε το χειρότερο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στη χώρα»

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Αποκαταστάθηκε η βλάβη τηλεπικοινωνιών στο ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Από τον φωτισμό άρχισε η αναβάθμιση του κτηρίου G στο Ηλιακό Χωριό

otavoice

Δ. Τήλου: Απουσιάζει συστηματικά η αντιπολίτευση από τα Δημοτικά Συμβούλια

otavoice