OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ασπροπύργου: Οικονομική ενίσχυση επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων 2024

Ο Δήμος Ασπροπύργου, ανακοινώνει την απόφασή του για την οικονομική ενίσχυση των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίοι εισήχθησαν σε Σχολές εκτός του Νομού Αττικής και το συνολικό εισόδημα της οικογένειάς τους για το 2023, δεν ξεπερνάει τα 6.000 ευρώ. Επίσης, σε περιπτώσεις, που πληρούνται τα κριτήρια πολυτεκνίας, μονογονεϊκότητας ή αναπηρίας στην οικογένεια του/της φοιτητή/τριας ή στον ίδιο/α, το όριο του δηλωθέντος εισοδήματος αυξάνεται στα 12.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η απόφαση οικονομικής ενίσχυσης φοιτητών/τριών αφορά μόνιμους κατοίκους Ασπροπύργου.

Οι αιτήσεις για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης θα πρέπει να γίνουν στον Δήμο (τμήμα Πρωτοκόλλου) μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, από τους ενδιαφερόμενους ή μέλη της οικογένειας τους.

Η κάθε περίπτωση θα εξεταστεί στη συνέχεια από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, έπειτα από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών τα οποία είναι τα εξής:

1. Συμπλήρωση εντύπου αίτησης για την Οικονομική Ενίσχυση Επιτυχόντων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, σε Σχολές εκτός Νομού Αττικής.

2. Βεβαίωση εγγραφής του/της φοιτητή/τριας στη Σχολή εισαγωγής με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2024.

3. Φωτοτυπία ταυτότητας του/της φοιτητή/τριας.

4. Εκκαθαριστικό/Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού φορολογικού έτους 2023 του/της φοιτητή/τριας και των γονέων ή κηδεμόνων του/της.

5. Φωτοτυπία σελίδας τραπεζικού λογαριασμού του/της δικαιούχου, όπου θα αναγράφεται ο IBAN.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου των αιτήσεων, εφόσον λάβουν έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία, θ’ ανακοινωθούν εντός του Οκτωβρίου 2024.

*Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης Νομοθεσίας, τις σχετικές διατάξεις του κανονισμού 2016.679, καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ως υπεύθυνη επεξεργασίας, έχει το δικαίωμα να συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και να επεξεργάζεται τα στοιχεία.

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμοί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Κοζάνης

otavoice

Νέα πρωτοβουλία του Χ. Χριστοδουλόπουλου κατά της συγχώνευσης των τριών ΦοΔΣΑ Δ. Ελλάδας

otavoice

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας στηρίζει το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους»

otavoice

Μ. Μιτζικός: Επιστολή για κοινή Σύσκεψη Δημάρχων για την Προστασία του Παγασητικού

otavoice

Δ. Κιλκίς: Εγκαίνια για την ετήσια εμποροπανήγυρη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου

otavoice