OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Κ. Τζιούμης στην εκδήλωση «Από το Παρόν στο Μέλλον: Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις σε Δράση»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Από το Παρόν στο Μέλλον: Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις σε Δράση», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό διακεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης και της πολιτείας, όπως: Θεόδωρος Σκυλακάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νικόλαος Ταγαράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Νικόλαος Ταχιάος, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Άννα Μάνη, Υφυπουργός Ανάπτυξης, Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Τουρισμού, Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για την ανάδειξη καλών πρακτικών, που θα επιτρέψουν στην πόλη μας να διαμορφώσει ένα πιο βιώσιμο και λειτουργικό περιβάλλον για τους κατοίκους της κι όχι μόνο.

Διότι η βιώσιμη ανάπτυξη και η κλιματική ουδετερότητα μπορεί να διασφαλίσουν ένα ισορροπημένο οικονομικό περιβάλλον που θα σέβεται τις ανάγκες των σημερινών γενεών, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις μελλοντικές γενιές.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κατερίνης: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή – βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών

otavoice

Π.Δ.Ε: Ο Χ. Μπονάνος στο τουρνουά μπάσκετ 3on3

otavoice

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Πύργου για ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Αυτοψία Αμπατζόγλου στο έργο Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice