OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στον Δήμο Πολυγύρου το 5ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας

Το 5ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 12.00 έως τις 20.00, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Απολυμένη Πέτρα», στη Δημοτική Κοινότητα Ταξιάρχη του Δήμου Πολυγύρου,.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο Πρωτάθλημα, πανελλαδικής εμβέλειας, με συμμετέχοντες υλοτόμους, που διαγωνίζονται σε αγωνίσματα δεξιοτεχνίας, ταχύτητας, καλλιτεχνικής ματιάς και άλλων δεξιοτήτων, στοχεύοντας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας των παρευρισκόμενων θεατών, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω καθιέρωση του θεσμού, αλλά και στην ανάδειξη της πανέμορφης περιοχής του ορεινού όγκου του Χολομώντα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 με live επίδειξη ξυλογλυπτικής με αλυσοπρίονα, arborist show, μαγειρική & γευσιγνωσία μανιταρόσουπας, από τον κ. Νίκο Αθανασιάδη.

Στις 16:00 θα γίνει η έναρξη των αγωνισμάτων, που θα ολοκληρωθεί στις 19:30 με τη βράβευση των νικητών και των διαγωνιζόμενων. Θα δοθούν πλούσια έπαθλα για τους νικητές και μοναδικά δώρα για όλους.

Το 5ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας Husqvarna, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος, θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου!

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κατερίνης: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή – βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών

otavoice

Π.Δ.Ε: Ο Χ. Μπονάνος στο τουρνουά μπάσκετ 3on3

otavoice

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Πύργου για ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Αυτοψία Αμπατζόγλου στο έργο Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice