OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στην 88η ΔΕΘ

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) συμμετείχε στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σκοπός αυτής της συμμετοχής ήταν η προβολή του αναπτυξιακού έργου της Εταιρίας στον ευαίσθητο και καίριο χώρο της Αυτοδιοίκησης, για περισσότερα από 39 χρόνια.

Εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Δημήτρης Μαραβέλιας και Αναστάσιος Μαυρίδης αντίστοιχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Αναστάσιος Μαυρίδης, στο πλαίσιο της Έκθεσης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια των περιπτέρων, του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με οικοδέσποινα την αρμόδια Υπουργό κα. Σοφια Ζαχαράκη καθώς και της ΚΕΔΕ, ενώ παρακολούθησε σημαντικές εκδηλώσεις των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης που είχαν ως θέμα: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Δήμων ως μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων, του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αρμόδιους Υπουργούς κ. κ. Θοδωρή Λιβάνιο και Δημήτρη Παπαστεργίου αντίστοιχα, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΕΕΤΑΑ και το ρόλο που διαδραματίζει στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Συμμετείχε ακόμη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ που συνεδρίασε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, μαζί με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μαραβέλια επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΕΤΑΑ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Υπουργείου Εσωτερικών. Εκεί συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ πραγματοποίησαν και σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς παράγοντες από όλη την επικράτεια.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι, η συμμετοχή της ΕΕΤΑΑ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέδειξε για μια ακόμη φορά το ουσιαστικό έργο που επιτελεί, σε θέματα τοπικής ανάπτυξης, ως θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αγ. Βαρβάρας: Συγκεντρώσαμε σχολικά είδη για τα παιδιά που δεν μπορούν να έχουν

otavoice

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αιγάλεω ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

otavoice

Δ. Μοσχάτου – Ταύρου: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Ταύρεια – Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2024»

otavoice

Δ.Θηβαίων: Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η απόφαση που υποβαθμίζει τα Νοσοκομεία μας

otavoice

Όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου Χαλανδρίου

otavoice

Δ. Καλαμαριάς: Η τουριστική ανάπτυξη στο επίκεντρο της συνάντησης με την Έ. Ράπτη

otavoice