OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Πύργου: Το Γραφείο Εθελοντισμού μοίρασε φυλλάδια ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Φυλλάδια σε 25 επιχειρήσεις για την ασφαλή διέλευση των πεζών και των μαθητών από διαβάσεις, μοίρασε τη Δευτέρα (09.09.24) το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Μία δράση που αποτελεί συνέχεια αυτής που είχε υλοποιηθεί την 1η Ιουνίου 2024 με θέμα: «Διαβαίνω με Ασφάλεια», κατά την διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής και ο εντεταλμένος σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Βασίλης Λιακόπουλος σε συνεργασία με συλλόγους γονέων, εθελοντές και παιδιά, μοίρασαν φυλλάδια σε οδηγούς και πεζούς που περνούσαν από διαβάσεις της πόλης μας.

«Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς επαναλαμβάνουμε τη δράση «Διαβαίνω με Ασφάλεια» με τη διανομή φυλλαδίων, γιατί θα πρέπει οδηγοί και πεζοί να συνειδητοποιήσουν ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας» τόνισε ο Δήμαρχος Πύργου.

«Πρέπει να γίνει συνείδηση του κάθε πολίτη, ότι η οδηγική συμπεριφορά έχει κανόνες, η τήρηση των οποίων είναι ευθύνη όλων μας, ώστε όλοι να αισθάνονται ασφάλεια όταν περνούν από διαβάσεις πεζών.

Με το φυλλάδιο που ξαναδίνουμε θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους φίλους οδηγούς ότι θα πρέπει να σταματούν στις διαβάσεις και να δίνουν προτεραιότητα στους πεζούς, οι οποίοι θα πρέπει να διασχίζουν τους δρόμους μόνο από τις διαβάσεις», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο εντεταλμένος σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Βασίλης Λιακόπουλος

Ο συντονιστής του Γραφείου Εθελοντισμού κ. Σταύρος Τσιπολίτης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Το φυλλάδιο περιέχει χρήσιμες οδηγίες για τους οδηγούς και τους πεζούς σχετικά με την κυκλοφοριακή αγωγή. Εθελοντές του Γραφείου μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, άφησαν σε επιχειρήσεις και σχολεία της πόλης μας φυλλάδια με στόχο οι οδηγοί και οι πεζοί να έχουν αμφότεροι σωστή συμπεριφορά κατά την διέλευσή τους από τους δρόμους της πόλης.

Τη δράση αυτή καθώς και άλλες, θα την επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειαστεί, προκειμένου να γίνει συνείδηση στους πολίτες το πως πρέπει να συμπεριφέρονται όταν βρίσκονται στο δρόμο. Για να βελτιωθεί η κοινωνία πρέπει να βελτιωθεί ο καθένας μας ξεχωριστά».

Τα φυλλάδια τα οποία διανεμήθηκαν ήταν ευγενική χορηγία της επιχείρησης «ΟΔΗΓΩ Κεντρική ΙΚΕ».

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice