OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Τεχνική Μελέτη από την ΕΕΤΑΑ για τον Δήμο Σερίφου

Μία ακόμη μελέτη ολοκληρώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., για τη «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας πλατύ Γιαλού – Τριανταφύλλου» του Δήμου Σερίφου.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί ακόμη περισσότερο στο ρόλο της ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος των Ο.Τ.Α., στέκεται αρωγός στα αιτήματα των Δήμων, για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, παραδόθηκε στον Δήμαρχο Σερίφου Κώστα Ρεβίνθη, ο πλήρης φάκελος της μελέτης που αφορά τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας πλατύ Γιαλού – Τριανταφύλλου, από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., Δημήτρη Μαραβέλια και Αναστάσιο Μαυρίδη αντίστοιχα.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. σε συνεργασία με εξωτερικό συνεργάτη, για εξειδικευμένα ζητήματα της μελέτης, ώστε στη συνέχεια ο Δήμος Σερίφου να την υποβάλλει για ένταξη σε χρηματοδοτικό Πρόγραμμα, προκειμένου να υλοποιηθεί.

Η εκπόνηση της μελέτης αυτής, αποτελεί την υλοποίηση μίας από έξι (6) (μέχρι σήμερα) Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του Δήμου Σερίφου και της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., αποδεικνύοντας ότι η τεχνική υποστήριξη προς τους νησιωτικούς ή και ημιορεινούς Δήμους, με ανεπαρκή ή ανύπαρκτη στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών τους, είναι διαρκής και αμέριστη.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τίμησε προσωπικότητες που ανέδειξαν τον Ποντιακό πολιτισμό στα «Καλούσεια 2024»

otavoice

Χ. Δούκας: «Kανένα παιδί τη φετινή σχολική χρονιά, χωρίς το χαμόγελο στο πρόσωπό του»

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Συνεχής η προσπάθεια να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά μας»

otavoice

Αντιπρόσωποι της Επιτροπής Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα-Πάτρας στο Δημαρχείο

otavoice

Ο Δήμος Κω θα συγχρηματοδοτήσει την ανέγερση αίθουσας στον Άγ. Γεώργιο Ν. Αλικαρνασσού

otavoice

«Τρέχω για την Κατερίνη»: 1100 ήδη οι επιβεβαιωμένες εγγραφές

otavoice