OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ν.Φαρμάκης: «Νέα σχολική χρονιά, νέα διαδρομή»

Στο 54ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, στην περιοχή του Ψάχου, στο 3ο Γενικό Λύκειο Πατρών, στον Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, στην περιοχή του Ψαροφαϊου, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις τελετές των Αγιασμών και να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για μία γόνιμη και όμορφη σχολική χρονιά, σημειώνοντας πως η Περιφέρεια θα στέκει πάντα αρωγός των σχολικών κοινοτήτων της Δυτικής Ελλάδας και σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα προσπαθεί για τη διαρκή βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εξάλλου, στο μήνυμά του με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο κ. Φαρμάκης αναφέρει τα εξής:

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και το ξεκίνημα μίας νέας διαδρομής για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και οικογένειες.

Είναι μία διαδρομή με πολλές στροφές, απαραίτητη και πολύτιμη, που συνδέεται άμεσα με κάποιες από τις πιο σημαντικές αξίες στη ζωή κάθε ανθρώπου: Τη γνώση, την προκοπή, την αλληλεγγύη, τη διαρκή και μεγάλη προσπάθεια που όλοι πρέπει να κάνουμε για να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε καλύτερο και τον κόσμο μας.

Εύχομαι από καρδιάς αυτή τη διαδρομή να την απολαύσουν όλοι.

Εύχομαι κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητής να αγαπήσει τον μόχθο αλλά και τη χαρά της γνώσης. Κάθε εκπαιδευτικός να αισθανθεί φάρος πορείας για τα παιδιά του σχολείου του. Κάθε γονιός, να σταθεί με πάθος στο πλευρό του κοινού μας μέλλοντος.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, μία πολύ καλή σχολική χρονιά, με υγεία.

Καλή αρχή, καλή πρόοδο!»

Σχετικά Άρθρα

Νέοι Επιβάτες: Εισαγγελική παρέμβαση- Σχολείο λειτουργούσε επί χρόνια με καθίζηση και ρωγμές

otavoice

Πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δ. Πλατανιά

otavoice

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Γ. Μώραλης: «Καλή σχολική χρονιά γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα»

otavoice

Σακκάς: Νέα σχολική χρονιά με τον Δ. Τρικκαίων σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα

otavoice

Σ. Ρούσσος: «Οι μαθητές να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και το μεράκι των δασκάλων»

otavoice