OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην 8η διοργάνωση των Stereabasket Awards η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην εκδήλωση για τα 8α Stereabasket Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία απένειμε τιμητική πλακέτα στον κορυφαίο πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζηβρέττα, τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει στις ακαδημίες του.

«Είμαστε και φέτος εδώ, στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, που ενώνει τη μεγάλη μπασκετική οικογένεια όλης της Στερεάς. Μια γιορτή που έχει δύο ανθρώπους, τον εμπνευστή και άξιο συνεργάτη Παναγιώτη Νικολάου, που έχει καταφέρει να τον σέβονται και να τον αγαπούν όλες οι ομάδες και τον “μπασκετικό πυλώνα” Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος δρα πάντα αθόρυβα και ουσιαστικά.

Φέτος, η ατζέντα είχε ένα θέμα, για το παρόν και το μέλλον του αθλήματος και οι Νίκος Χατζηβρέττας, Κώστας Τσαρτσαρής και Γιώργος Αγγέλου, με συντονιστές τον Βασίλη Σκουντή και τον Γιάννη Ντεντόπουλο, συζήτησαν για το ρόλο των ακαδημιών, στη διαπαιδαγώγηση και την ανάπτυξη των παιδιών.

Πιστεύουμε ότι, η ανάπτυξη ενός τόπου και το μέλλον του έρχεται μέσα από τα παιδιά, γι’αυτό και όλοι οι Δήμαρχοι της Στερεάς στηρίζουμε την προσπάθεια και χρηματοδοτούμε τις 10 υποτροφίες για προπονητές ακαδημιών, στην Ακαδημία “ΔΕΚΑ” του Νίκου Χατζηβρέττα, στη μνήμη του Παναγιώτη Τσότσου, ενός σημαντικού ανθρώπου της τοπικής ιστορίας του αθλήματος», ανέφερε, κατά τον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Δήμαρχοι Λεβαδέων Δημήτριος Καραμάνης, Ερέτριας Νικόλαος Γουρνής, Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές και Αλιάρτου Γεώργιος Αραπίτσας.

Σχετικά Άρθρα

Μ. Ψυχάλης: «Θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τα σχολεία του δήμου »

otavoice

Νέοι Επιβάτες: Εισαγγελική παρέμβαση- Σχολείο λειτουργούσε επί χρόνια με καθίζηση και ρωγμές

otavoice

Πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί στα σχολεία του Δ. Πλατανιά

otavoice

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Γ. Μώραλης: «Καλή σχολική χρονιά γεμάτη γνώση και δημιουργικότητα»

otavoice

Σακκάς: Νέα σχολική χρονιά με τον Δ. Τρικκαίων σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα

otavoice