OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Γ. Τρεπεκλής: «Θα σταθούμε αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα»

Ήχησε και πάλι το κουδούνι στα σχολεία, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, με αισιοδοξία, με όνειρα, με νέους στόχους και κυρίως με δημιουργική διάθεση.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, με υγεία και πρόοδο, όπου θα ευοδωθούν οι στόχοι και τα όνειρα των παιδιών μας.

Σε αυτή την δύσκολη και όμορφη διαδικασία της γνώσης, που θα θέσουν τα θεμέλια για να κατακτήσουν το αύριο που επιθυμούν και προσδοκούν, πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν συμμάχους και συμπαραστάτες τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους θεσμικούς παράγοντες.

Με την ευκαιρία επιθυμώ να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου και στους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι διαχρονικά στέκονται δίπλα στα παιδιά μας, αρωγοί πάντα στις προσπάθειες τους για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και διαμορφώνοντας χαρακτήρες και προσωπικότητες χρήσιμες στη κοινωνία.

Να ευχηθώ και στα πρωτάκια, για αυτό το νέο ταξίδι που ξεκινούν στον όμορφο κόσμο της εκπαίδευσης και της γνώσης.

Ως γονιός, που έχει βιώσει τις αγωνίες και την ελπίδα των παιδιών του, εύχομαι και στους γονείς υγεία και δύναμη να συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες και τα όνειρα των παιδιών τους.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μας, με αίσθημα ύψιστης ευθύνης θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να σταθούμε αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα και να εξασφαλίσουμε, όπου μας αναλογεί, όλες τις δυνατότητες για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Καλή σχολική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πεντέλης – Η απάντηση στις διαμαρτυρίες

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών Β. Μητλιάγκα και οι Αντιδήμαρχοι στους Αγιασμούς των σχολείων

otavoice

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

otavoice

Χάρης Δούκας: “Κύριε Μητσοτάκη κάντε επιτέλους αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα”

otavoice

Ημερίδα αθλητικού τουρισμού από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και την ΠΔΕ

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Ο Δήμος πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

otavoice