OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Ωραιοκάστρου: Έτοιμα τα σχολεία να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα το πρωί και τα σχολεία στο Δήμο Ωραιοκάστρου ήταν έτοιμα για να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Στις σχολικές μονάδες σε Ωραιόκαστρο, Καλλιθέα και Μυγδονία τελέστηκαν αγιασμοί παρουσία αντιδημάρχων, προέδρων Κοινοτήτων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Η αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, Ευαγγελία Δρόσου, συμμετείχε στους αγιασμούς που τελέστηκαν στο 2ο και στο 5ο Νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου και στο 4ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Η κ. Δρόσου μετέφερε το μήνυμα και τις ευχές του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, για τη νέα σχολική χρονιά: «Στους νεαρότερους συμπολίτες μου, εύχομαι από καρδιάς να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από τα βιβλία, τους αριθμούς, τα παιχνίδια και τα παραμύθια! Η ισορροπία ανάμεσα στη μάθηση και τη διασκέδαση είναι το ζητούμενο αυτά τα χρόνια της νιότης, για αυτό και η κάθε στιγμή πρέπει να βιώνεται με χαρά. Ο Μένανδρος έλεγε ΄΄Η μόρφωση είναι στήριγμα της ζωής΄΄, ένα εφόδιο που το αποκτάς και δεν ΄΄εξαντλείται΄΄ ποτέ! Καλή νέα αρχή σε όλα τα παιδιά. Τα σχολεία είναι έτοιμα και σας περιμένουν».

Στη συνέχεια η κ. Δρόσου τόνισε πως η δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, με στόχο να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν και τα σχολεία να λειτουργούν άρτια. Ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να έχουν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και κάλεσε τα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία να καλλιεργήσουν αξίες όπως ο σεβασμός, η αποδοχή και οι φιλίες.

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πεντέλης – Η απάντηση στις διαμαρτυρίες

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών Β. Μητλιάγκα και οι Αντιδήμαρχοι στους Αγιασμούς των σχολείων

otavoice

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

otavoice

Χάρης Δούκας: “Κύριε Μητσοτάκη κάντε επιτέλους αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα”

otavoice

Ημερίδα αθλητικού τουρισμού από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και την ΠΔΕ

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Ο Δήμος πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

otavoice