OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Επίσκεψη Δημάρχου Μεγανησίου στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγανησίου, Γεράσιμο Κατωπόδη, είχε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο του στην έδρα της ΠΙΝ στην Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Ο κ. Τρεπεκλής συζήτησε με τον Δήμαρχο Μεγανησίου την κοινή στρατηγική που αφορά στην τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων δεδομένου ότι το Μεγανήσι δεν είχε εκπροσωπηθεί στην πρόσφατη συνάντηση εργασίας που είχε γίνει για το συγκεκριμένο θέμα με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων και των Επιμελητηρίων και να υπάρξουν στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες αναφορικά με την προβολή των τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας ενόψει του 2025.

Παράλληλα, οι κ.κ. Τρεπεκλής και Κατωπόδης έθεσαν επί τάπητος και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω ΕΣΠΑ και αφορούν στο Μεγανήσι, συζήτησαν επί των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν και κατέληξαν στην κοινή διαπίστωση ότι Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Δήμος Μεγανησίου πρέπει να συνεργαστούν και από κοινού να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες, ούτως ώστε το Μεγανήσι να τύχει των παρεμβάσεων και αναβαθμίσεων στις υποδομές του, που του αναλογούν, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πεντέλης – Η απάντηση στις διαμαρτυρίες

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών Β. Μητλιάγκα και οι Αντιδήμαρχοι στους Αγιασμούς των σχολείων

otavoice

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

otavoice

Χάρης Δούκας: “Κύριε Μητσοτάκη κάντε επιτέλους αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα”

otavoice

Ημερίδα αθλητικού τουρισμού από την ΕΥ ΖΗΝ Greece και την ΠΔΕ

otavoice

Γ. Αλεξόπουλος: «Ο Δήμος πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας»

otavoice