OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Α. Ευθυμίου: «Nα διεκδικήσετε ό,τι καλύτερο από τους δασκάλους και τους καθηγητές»

«Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, μαθητές – μαθήτριες και γονείς, να έχετε μία δημιουργική, εποικοδομητική και ευτυχισμένη χρονιά. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε ό,τι καλύτερο από τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, μην φοβηθείτε να «εκμεταλλευτείτε» την ευκαιρία που έχετε να λάβετε ένα σύνολο γνώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Να ξέρετε ότι έχετε πάντα δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς σας και τους γονείς σας, οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη πείρα αλλά και τις γνώσεις προκειμένου να σας στηρίξουν σε όλα τα βήματα που καλείστε να πάρετε στη μαθητική ζωή σας. Ιδιαίτερα στα πρωτάκια που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε κάθε βαθμίδα, εύχομαι να μη φοβούνται, να ξεκινήσουν με χαμόγελο και θάρρος και σύντομα το σχολείο θα γίνει ο δικός τους χώρος!

Από την πλευρά του Δήμου μας να ξέρετε ότι και αυτή τη χρονιά δεσμευόμαστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των σχολείων μας, παρέχοντας τα απαραίτητα για ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Σε συνεργασία πάντα με τη σχολική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων, είμαστε στο πλευρό των μαθητών μας ώστε να μπορούν να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για την εξέλιξή τους.

Η εκπαίδευση αποτελεί το πιο ισχυρό μας εργαλείο προς το μέλλον που θέλουμε όλοι να ζήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση για μάθηση, αγάπη για το σχολικό περιβάλλον και διεκδίκηση όσων μπορεί να προσφέρει αυτή η συναρπαστική πορεία.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους και καλή πρόοδο!

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice